UBIO OCA, MAHAO NJEGOVOM GLAVOM NA JUTJUBU, PA POZVAO NA BAJDENOVU OSTAVKU: Šta je sve mladić pričao u snimku?
Džastin Mon, Foto: Printscreen

STRAŠNO

UBIO OCA, MAHAO NJEGOVOM GLAVOM NA JUTJUBU, PA POZVAO NA BAJDENOVU OSTAVKU: Šta je sve mladić pričao u snimku?

Mon je kritikovao "velike tehnološke kompanije koje izbegavaju plaćanje poreza“ i one koje stoje iza američkog zatvorskog sistema

Objavljeno:

Mladić iz Pensilvanije, koji je odsekao glavu svom ocu i u snimku na Youtube mahao njegovom krvavom glavom, pozivao je na bojkot Džoa Bajdena.

Džastin Mon (32) obezglavio je svog oca Majkla u njihovom domu u Luitonu, nedaleko od Trentona, a potom je u snimku koji traje više od 14 minuta mahao krvavom glavom i pljuvao po administraciji predsednika Bajdena.

Jezivi snimak, koji smo odlučili da ne objavimo jer je previše potresan, stajao je na platformi YouTube više od šest sati, pre nego što je uklonjen. Na snimku se vidi glava ubijenog Majkla u kesi, dok njegov sin govori: "Nasilje je jedino rešenje za izdaju federalne vlade".

"Ovo je glava Majka Mona, mog oca i zaposlenog u federalnoj službi više od 20 godina. On je sada u paklu večno jer je izdao svoju zemlju", govori Džastin u snimku.

Video je postovao na svoj Youtube kanal gde je imao 115 pratilaca. Na tom istom kanalu bilo je postavljeno još nekoliko snimaka, na kojima Džastin peva.

U jezivom snimku na kojem je mahao očevom glavom, govori je o porezima, izjavljujući da je ekonomija "blizu uništenja" i da većina Amerikanaca "više ne može sebi da priušti američki san".

Rekao je i kako nudi nagradu od milion dolara svakom ko je spreman da ubije najviše državne zvaničnike, pominjući imena direktora FBI-a Kristofera Reja, tužioca Merika Garlanda i drugih.

Rekao je da postoji "globalistička i komunistička" zavera protiv Sjedinjenih Država.

"U ovom trenutku imam 10 miliona dolara za nagrade, ali dok obezbedim više sredstava, nadam se da će Amerikanci nastaviti da se bore protiv savezne vlade izdajnika iz ljubavi prema svojoj zemlji – a ne iz ljubavi prema nagradama. Ako ste federalni službenik i slušate ovu poruku, sada vam je poslednja šansa da date ostavku i pridružite se svojim sunarodnicima u povratku svoje zemlje. Ili je ovo tvoja sudbina", rekao je Džastin a potom je podigao kantu za đubre u kojoj se vidi krvava glava.

"Pozivam američke poštanske službe da obustave svoje usluge u ovom trenutku, odvoje se od savezne vlade i pridruže se vašim sunarodnicima, inače ne mogu pružiti saveznim poštanskim radnicima nikakvu zaštitu. Ako mediji počnu da šire laži o ovoj revoluciji i njenim patriotama, onda dozvoljavam da se ciljaju informativne stanice i njihovi vlasnici i zaposleni. Lov, hvatanje i ubijanje američkih federalnih službenika neće prestati dok se ne ispune zahtevi Amerikanaca“, pričao je ubica, povremeno uzimajući vodu kako bi došao do daha.

Mon je pozvao sve federalne službenike da podnesu ostavke, a Bajdena da "abdicira". Tražio je ukidanje saveznog duga, ukidanje federalnih rezervi i zatvaranje granica...

Rekao je da se "armija pete kolone ilegalnih imigranata infiltrira na našu granicu" i nazvao administraciju Džoa Bajdena kao "izdajnički Bajdenov režim".

Pozvao je na "prekid sve probuđene rodne ideologije u školama i drugim javnim mestima". Rekao je i da je "izdajnički Bajdenov režim" želeo da pošalje "američku vojsku u inostranstvo da se bori za Ukrajinu i umre u ruskoj zimi".

Mon je kritikovao "velike tehnološke kompanije koje izbegavaju plaćanje poreza“ i one koje stoje iza američkog zatvorskog sistema.

"Sve dok me Amerikanci podržavaju dok zemlja ne bude bezbedna i dok ne budemo mogli da održimo legitimne izbore, ovi zahtevi će biti ispunjeni da obnovimo našu ekonomiju, oživimo naše nekada velike gradove i vratimo se našim ideološkim i moralnim korenima kao judeo-hrišćanske nacije", pričao je ubica.

On je govorio kako će "ovlastiti američku policiju i rukovodstvo da koriste svu silu koja je neophodna da zaštiti i povrati američke gradove od ekstremističkih organizacija pete kolone, kao što su LGBTQ zajednica, pokret Black Lives Matter i terorističke organizacije kao što je Antifa".

Pominjao je i 'mrežu zla' za koju je rekao da 'muči' Ameriku.

Tvrdio je da je nekada radio honorarno za Microsoft, i da je video "kako ta firma izbegava da plaća milijarde poreza". Tvrdio je i kako je sve prijavio poreskoj upravi pre pet godina "ali da su oni odlučili da de time ne bave".

Pričao je i o đavolu: "Sotona hoće da Amerika padne kako bi sproveo svoj plan", govorio je pomahnitali mladić.

Rekao je da ga mnogi u političkim partijama vide kao najboljeg kandidata za predsednika pre izbora 2020. - i rekao je da će bivši guverner Kolorada Džon Hikenluper i bivši guverner Ohaja Džon Kejsič potvrditi njegovu priču, "jer njihove kampanje su 2020. bile žrtvovane za mene".

Mon je rekao da smatra da je mogao da bude "prvi jednoglasno izabran kandidat obe stranke još od Džordža Vašingtona".

"Ali izdali su me FBI, federalni sudovi i moja sopstvena porodica, jer postoje ljudi koji veruju da sam mesija. Ovo verovanje da sam ja mesija je razlog zašto nikada niste čuli ovu priču na vestima, jer bi to verovanje proširilo", govorio je pomahnitali ubica.

Bonus video: Ubistvo Ivana Trifunovića na Novom Beogradu

02:32

Ubistvo Ivana Trifunovića na Novom Beogradu

(Espreso/Telegraf/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.