JEZIVA PRIČA SE KRIJE IZA POPULARNE SERIJE: Optužili je da je inscenirala svoje kidnapovanje, MEĐUTIM...
Aron i Deniz, Foto: Printscreen/Youtube/Netflix

AMERIČKA NOĆNA MORA

JEZIVA PRIČA SE KRIJE IZA POPULARNE SERIJE: Optužili je da je inscenirala svoje kidnapovanje, MEĐUTIM...

Ova serija prati radnju otmice i nestanka mlade devojke u 2015 godini u Americi, a priča o njoj će vas šokirati

Objavljeno:

Naime, u martu 2015. godine, u kuću mladog para Arona Kvina i Deniz Haskins upali su pljačkaši, koji su iz vezali, a potom odveli Deniz kao taoca.

Nakon što je Deniz nađena dva dana, kasnije, policija je tvrdila kako je kidnapovanje orkestrovano, poredivši priču sa "Iščezlom",popularnim filmom (i knjigom) koji je izašao godinu dana ranije. U filmu glavna glumica inscenira svoj nestanak, sa ciljem da optuži bivšeg muža za njeno ubistvo.

Poručnik koji je vodio istragu javno je izjavio kako je ovo "potraga za duhovima" i kako ovo lažno kidnapovanje oduzima vreme policiji od stvarnih žrtava.

Aron i Deniz
Aron i Denizfoto: Printscreen/Youtube/Netflix

Kindapovanje i sumnje policije

Policija je izjavila da incijalno nisu verovali da je do upadanja u stan, a kasnije i kidnapovanja, došlo, već da je cela priča prviše slična filmu "Iščezla" (Gone Girl).

Priča je glasila ovako - U stan mladog para upala je profesionalna banda pljačkaša, koja skuplja dugove, gde su ih nadrogirali, a nakon što je Aron zaspao, odveli njegovu devojku, uz poruku da zahtevaju otkupninu.

Ona je, srećom, nađena na sigurnom, kako tumara ulicama grada, dva dana nakon otmice. Policija je optužila da je dečko bio umešan u ovu navodnu otmicu, a nju javno nazivali lažovom. Deniz je na saslušanju rekla kako je tokom zatočeništva bila i silovana, što je policija negirala i odbacivala te tvrdnje.

Pronađen osumnjičeni

Nekoliko meseci kasnije, advokat bez licence Metju Muler, je priznao svoje zločine, potvrdivši priču o otmici. On je priveden nakon što su primetili sličnosti između otmice Denis Haskins i drugih obijanja u okrugu Dablin. Policiju iz okruga Dablin je trag doveo do njega, koji je priznao krivicu i dobio 40 godina zatvora.

"Mogli su da me spasu drugog silovanja"

"Da su obavljavi posao kako treba i da su nadgledali (Aronov) telefon kada je otmilčar pozvao da traži novac, mogli su ga locirati i mene spasiti silovanja."

Par je tužio policiju zbog načina na koji su se ophodili i kako su izvršavali istragu, i dobili 2.5 miliona u dogovoru zbog kleveta koje je policija okruga Valeho iznosila.

Serija "Američka noćna mora"

Ovom pričom inspirisana je dokumentarna serija o istinitom zločinu, pljački i otmici koje su se dogodile 2015, a par biva optužen za nameštanje cele situacije kada se žena ponovo pojavi.

Bonus video:

01:05

NE ZNAM ZAŠTO JE CECA OTPEVALA PESMU ZA FILM O DŽEJU! Mina Kostić ne krije nezadovoljstvo: Očekujem da me pozovu da glumim

(Espreso/T.Š:)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.