BAKA OTIŠLA U PENZIJU I OSTVARILA SVOJ SAN: Zbog toga je se zamalo ODREKLA PORODICA, a devojke joj ZAVIDE (VIDEO)
Starica u punoj snazi, Foto: PRintScreen/ Facebook/ Starr Stauffer Wise

vau!

BAKA OTIŠLA U PENZIJU I OSTVARILA SVOJ SAN: Zbog toga je se zamalo ODREKLA PORODICA, a devojke joj ZAVIDE (VIDEO)

Baka je ostvarila svoj san i danas pleše striptiz

Objavljeno:

Baka udovica iz Colorado Springsa (75) čekala je penziju da bi si ispunila jedan od svojih životnih snova - da postane plesačica na šipci.

Starr Stauffer Wise ostvarila je želju u februaru 2021. godine kada je počela da pohađa časove nakon što je pročitala članak o Dajan Martin, koja je počela da pleše oko šipke u svojim 50-ima, a kasnije je počela da podčava i druge.

“Kada sam pročitala taj članak, bila sam izvan sebe od uzbuđenja”, rekla je penzionerka za The Sun. "Probudio mi je sećanje na moj stari san - ples na šipci, koji je godinama bio na mojoj ‘to do‘ listi, ali je uvek nekako padao u drugi plan."

Iako se u početku pitala bi li se uopšte mogla da se bavi takvom aktivnošću visokog intenziteta s obzirom na svoju istoriju bolesti, koja uključuje reumatoidni artritis u zapešćima i šakama, deformitet desne šake i osteoporozu, svejedno je odlučila da pokuša.

Javila se u Pole Revolution, inače firmu Dajan Martin, i pitala postoji li dobno ograničenje.

"Nisam imala pojma da li bih to mogla da izvedem u svojim godinama i sa svojom istorijom bolesti, ali ne samo da sam uspela, već sam se potpuno navukla", rekla je za britanski tabloid i dodala: "Nisam mogla da se zaustavim, pa sam se prijavila za celi paket časova."

Starica ne samo da se "zabavlja" trenirajući tri sata nedeljno, nego je rekla da joj je to pomoglo u borbi protiv bolova i fizički je transformisalo.

"Morate se koncentrirati ili će vam u protivnom oslabiti stisak, koristićete pogrešnu nogu ili ruku ili se pak srušiti na pod. Upravo sam to učinila neki dan i prilično sam teško pala na glavu. Srećom, nisam imala potres mozga", ispričala je.

Uz ples na šipci, žena takođe svake nedelje pohađa i druge časove, poput zumbe.

Loša strana ispunjenja ovog sna bilo je to što je Bmorala da gleda kako joj neki prijatelji i članovi porodice okreću leđa. No, srećom, njene unuke podržavaju je svim srcem.

"Ona koja živi u Kaliforniji došla je na oba moj nastupa u Los Anđelesu. Ima dve kćeri, moje praunuke, i one misle da je sjajno to što njihova baka radi", rekla je za The Sun.

Njene srednjoškolske kolege čak su impresionirane snagom i agilnošću 75-godišnjakinje jer neki od njih "jedva mogu da ustanu sa stolice", pohvalila se.

Ova gipka 75-godišnjakinja redovno briše ‘ružne‘ komentare koje uoči i ‘blokira neuke trolove‘. Takođe se takmiči i ima nastupe u istočnom Holivudu i na Beverli Hilsu. Čak je nastupila i na Comedy Pole Showu u Los Anđelesu.

Uprkos nekim kritikama, žena kaže da joj je ovo ‘najljepše iskustvo‘ u životu i ističe da je kroz ples na šipci stekla i nove prijatelje.

“Kakav san! Kakav život!", rekla je za medije.

Bonus video:

04:11

BAKA MILENA 60 GODINA NIJE OTIŠLA KOD LEKARA! Nakon pisanja Kurira dobila je veliku pomoć, ali jedna stvar joj MNOGO NEDOSTAJE

(Espreso/ Jutarnji list/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.