OTIŠLA NA OPERACIJU GRUDI U TURSKOJ, A KAD SE PROBUDILA...Ono što joj se desilo je STAVIČNO, podelila MUČNE SLIKE
Kloi Rouz, Foto: Printscreen/ Društvene mreže

JEZIVO!

OTIŠLA NA OPERACIJU GRUDI U TURSKOJ, A KAD SE PROBUDILA...Ono što joj se desilo je STAVIČNO, podelila MUČNE SLIKE

Operacija podizanja grudi protekla je veoma loše, a zahvat je trajao četiri sata

Objavljeno: 13:16h

Kloi Rouz (22) iz zapadnog Jorkišira otišla je u Tursku na operaciju podizanja grudi. Posledice tog zahvata koji je platila 2.800 funti, jesu potpuno zastrašujuće. Vratila se zbog toga u Veliku Britaniju na hitnu operaciju, pa otkrila sve detalje traumatičnog iskustva.

Operacija podizanja grudi protekla je veoma loše, a zahvat je trajao četiri sata. Njeni prijatelji kažu da su hirurzi uzeli previše kože sa njenih grudi što je dovelo do gubitka cirkulacije u bradacicama uzrokujući time nekrozu odnosno odumiranje tkiva.

Kloi koja je model na OnlyFans vratila se u nedelju u Britaniju, pet dana nakon operacije. Uputila se odmah u bolncu u Mančesteru gde je zakazana operacija.

"Trenutno čekam hitnu operaciju. Skamenjena sam i traumatizovana, ali ne mogu dovoljno da zahvalim onima koji su mi spasli život, hvala vam", poručila je juče na Instagramu.

Njena prijateljica je napomenula: "Olakšanje je neverovatno. Sleteli smo u Britaniju i sada idemo u bolnicu. Ne možemo svima da se dovoljno zahvalimo". Prijateljici Kloi je rekla: "Tako sam ponosna na tebe što si izgurala sve ovo. Najteža nedelja u našim životima, ali sada si u najsigurnijim rukama. Olakšanje koje smo osetile izlazeći iz tog aviona bilo je najnestvarniji osećaj. Jako te volim".

Kloi koja radi i kao kozmetičarka platila je operaciju po sniženoj ceni, a u tu cenu bili su uključeni i troškovi leta i smeštaja.

Nakon operacije bila je u agoniji, vrišatala je od bolova. Prijatelji su počeli da skupljaju novac kako bi nju, njenu sestru i prijateljicu vratili u Britaniju, sakupili su 8.000 funti. Pratio ih je na tom putu medicinski radnik.

Devojka nakon operacije u Turskoj
Devojka nakon operacije u Turskoj foto: GoFundMe

Prijatelji tvrde da je Kloi nakon operacije morala da plati da ostane na lečenju u turskoj bolnici. Tamošnji lekari negirali su odgovornost odnosno nemarnost tokom operacije.

"Kloi će se sigurno suočiti sa gubitkom kože oko bradavica i rekonstrukcija će sigurno biti potrebna, samo nismo sigurni u nivo ozbiljnosti u ovoj fazi", napisala je prijateljica Rejčel na Fejsbuku i dodala da je doktor iz Turske koji zna engleski jezik rekao da je Kloi sposobna za putovanje avionom, kao i da je jako bolesna.

"Kloi je i dalje jako loše, ne može da sedi i izuzetno je iscrpljena tim iskustvom, ali vraćamo je kući što joj daje ono malo sigurnosti", istakla je Rejčel i otkrila da je njena prijateljica odabrala da ode na operaciju u Turskoj jer joj se nije dopadao izgled njenih grudi ali i zbog sniženih cena.

Nakon operacije prijatelji su uputili apel preko društvenih mreža za pomoć: "Stigli smo u ponedeljak, a ona je bila na operaciji u utorak. Lekari su rekli da je operacija prošla dobro, ali kad je Kloi došla k sebi, vrištala je od muke - znala je da je nije dobro. Ostala je sa nekrozom bradavice pa joj taj deo grudi odumire. Sada smo u stranoj zemlji i nismo sigurni šta da radimo.

Doktor nam je stalno govorio da je sve u redu, ali nije u redu. Kloi je u agoniji - ima osećaj kao da će umreti. Napustili smo bolnicu jer nismo mogli da priuštimo da ostanemo. Želimo da se vratimo kući, ne znamo da li će nam to biti dozvoljeno".

Pomoć su tražili i preko stranice GoFundMe. Sestra Kloi Rouz naglasila je da lekari nisu želeli da priznaju da je sve pošlo po zlu, govorili su da sve izgleda normalno. Rekla je da su skidali šavove nožem dok je Kloi bila budna i da su je ostavili u bolovima 48 sati. Operacija je inače trebalo da traje 45 minuta, piše Daily mail.

Kloi je objavila slike grudi koje se raspadaju i u pitanju su izuzetno uznemirujući prizori, a možete ih pogledati ovde.

Bonus video:

00:57

OVO SU RAZLOZI TRAGIČNIH ISHODA PLASTIČNIH OPERACIJA!

(Espreso/ Zena.blic/ Jelena Milenković/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.