POLICIJA GA JE ZAUSTAVILA NA AERODROMU I UZELA NJEGOV KOFER: Kad su ga otvorili, nastao je totalni muk
Foto: Profimedia

DOLIJAO

POLICIJA GA JE ZAUSTAVILA NA AERODROMU I UZELA NJEGOV KOFER: Kad su ga otvorili, nastao je totalni muk

Pretražujući Skotov prtljag, policajci su pronašli razbacanu odeću

Objavljeno:

Američki carinici na njujorškom aerodromu Džon F. Kenedi uhapsili su u petak 22-godišnjeg švercera koji je pokušao da prokrijumčari više od 18 kilograma kokaina skrivenog u paketima velikih smrznutih škampa.

Zakari Skot je američki državljanin sa prebivalištem u Gvajani, a carinici su ga nasumično odabrali za dodatnu pretragu nakon što je stigao letom iz te južnoameričke zemlje.

Pretražujući Skotov prtljag, policajci su pronašli razbacanu odeću i nekoliko paketa smrznutih kraljevskih škampa. Nakon što su otvorili upakovanu morsku hranu, otkrili su komadiće belog praha za koji je kasnije utvrđeno da je kokain, navodi se u sudskim dokumentima. Ukupna težina kokaina bila je 18,45 kilograma.

Kada su zvaničnici Odeljenja za unutrašnju bezbednost uhapsili Skota, on je navodno izjavio da je znao da ne treba unositi pakete droge u Sjedinjene Američke Države i rekao istražiteljima da je za operaciju šverca trebalo da bude plaćen između 5.000 i 6.000 dolara. Ako bude proglašen krivim, Skotu preti kazna do 20 godina zatvora.

Bonus video

01:55

KOKAIN JE SVE UČESTALIJI KOD 14-GODIŠNJAKA Stručnjak nema dilemu: Osim narkotika, OVO JE BERMUNDSKI TROUGAO DRUŠTVA!

(Espreso/Index/Prenela D.Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.