HOĆE DA PARIRA TRAMPU, A IMA VIŠE SKANDALA OD NJEGA: Bivša poslanica VARALA Ameriku, MUŽA...
Niki Hejli, Foto: Reuter/Kevin Lamarque

amerika

HOĆE DA PARIRA TRAMPU, A IMA VIŠE SKANDALA OD NJEGA: Bivša poslanica VARALA Ameriku, MUŽA...

Niki Hejli je prema navodima vrlo često lagala u vezi sa svojim životom

Objavljeno:

Niki Hejli, rivalka Donalda Trampa za kandidata Republikanske partije na predstojećim američkim predsedničkim izborima, varala je svog supruga Majkla, tvrdi britanski “Dejli mejl”.

Prema navodima lista, Niki Hejli slagala je američku javnost kad je 2008. godine tokom svoje guvernerske kampanje poricala da je imala dve vanbračne afere. “Dejli mejl” navodi da su Vil Folks (49) i Lari Marčant (61) potpisali izjave pod zakletvom 2010. godine u kojima se navodi da su imali se*sualni odnos sa tadašnjom poslanicom Južne Karoline pre nego što je postala guvernerka.

Hejli (51) je tada negirala optužbe i tvrdila da je “100 odstu verna” ocu svoje dvoje dece sa kojim je u braku 28 godina. Majora Majkla Hejlija, koji je 2012. bio raspoređen u Avganistanu u sastavu Nacionalne garde, političarka sada često navodi kao razlog za svoju predsedničku kandidaturu.

Međutim, više izvora tvrdi za “Dejli mejl” da su najbliži svesni Hejlinog neverstva. Hejli nije odgovorila na zahtev "Dejli mejla" za komentar.

Niki Hejli
Niki Hejlifoto: AP

Folks je u izjavi iz 2010. godine naveo da se sa Hejli upustila u neprikladnu fizičku vezu koja je uključivala brojne slučajeve se*sualnog kontakta. Rekao je da je prvi put poljubio Hejli u automobilu početkom 2007. godine i da je imao redovne sastanke sa njom u svom stanu u centru Kolumbije. Napisao je da je raskinuo sa Hejli u junu 2007. godine kad je počeo da izlazi sa ženom koju je oženio sledeće godine.

Marčant je pod zakletvom napisao izjavu imao se*sualne odnose sa Hejli u njenoj hotelskoj sobi na konferenciji u Solt Lejk Sitiju u junu 2008. godine.

- Hejli i ja smo se nakon zajedničke večere i pića sa ostalim učesnicima konferencij vratili u njenu sobu gde smo imali se*sualni odnos. Tamo sam proveo ostatak večeri. Izašao sam iz njene sobe oko šest ujutro. Javno sam se oglasio po ovom pitanju tek nakon što su me kontaktirali mediji i nakon što sam čuo predstavnicu Hejli da tvrdi da je bila 100 posto verna svom mužu kao odgovor na tvrdnje Folksa - naveo je Marčant.

Lobista Kolumbije, koji je u to vreme bio oženjen, razveo se 2013. godine, a njegova supruga je u sudskim dokumentima citirala aferu Hejli.

Izvor “Dejli mejla” navodi da su bliski saradnici znali za aferu i da su se Hejli i Marčant kasno sastajali u njegovoj kancelariji. Drugi istaknuti republikanac iz Južne Karoline rekao je da je redovno viđao njen automobil ispred Folksovog dupleksa u Kolumbiji. Dodao je da Hejli nije krila svoje navodne romanse.

- Lično sam je video kako sedi u Larijevom krilu. Mnogo ljudi ju je videlo kako sedi u njegovom krilu - navodi izvor.

Treći svedok, jedan od Hejlinih bivših zaposlenih u kampanji, rekao je za “Dejli mejl” da niko od njih nije sumnjao u prirodu njene veze sa Folksom i Marčantom. Četvrti izvor, visoki politički zvaničnik u Južnoj Karolini, tvrdi da mu je jedan od dvojice političara, ne nevodeći koji, priznao da je imao se*s sa Hejli u njenom automobilu na parkingu restorana.

Tvrdnje o neverstvu Hejli prvi put su javno iznesene tokom njene kampanje za guvernera 2010. godine. Hejli je bila guvernerka do 2017. godine kad je postala ambasador u Ujedinjenim nacijama pod administracijom Donalda Trampa.

Bonus video:

02:50

SAVETNIK ZA DIPLOMATIJU SAD-a EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV UOČI IZBORA: Ako Tramp pobedi, ohrabrivaće Izrael da potpuno ELIMINIŠE HAMAS

(Espreso/ Blic/ Dejli mejl/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.