HOROR U POPULARNOM ODMARALIŠTU: Dečaka ujela AJKULA za nogu!
Ajkula, Foto: Printscreen/Youtube/New York Post

strašno!

HOROR U POPULARNOM ODMARALIŠTU: Dečaka ujela AJKULA za nogu!

Dečaka je ajkula ujela za desnu nogu i on je prevezen u bolnicu

Objavljeno:

U luksuznom odmaralištu na Bahamima, koje je poznato po plivanju sa ajkulama, povređen je desetogodišnji dečak iz Sjedinjenih Američkih Država. Incident se dogodio nešto pre 16 časova po lokalnom vremenu u ponedeljak na Rajskom ostrvu, saopšteno je iz policije, piše "ABC News".

Dečaka je ajkula ujela za desnu nogu i on je prevezen u bolnicu i bio je u teškom, ali stabilnom stanju. Incident se dogodio u letovalištu Atlantis Bahami na Rajskom ostrvu, koje je poznato po morskim lagunama.

Predstavnik "Blue Adventures", agencije koja izvodi ovaj fakultativni izlet, rekao je da su "duboko ožalošćeni" što je "dete pretrpelo ujed ajkule". "Počeli smo temeljnu internu istragu i u potpunosti sarađujemo sa vlastima", rekao predstavnik Stjuart Kouv. "Ovakvi incidenti koji uključuju interakcije sa morskim životinjama retki su i nikada nisu prihvatljivi", dodao je. Sa detetom je u vodi bio i instruktor ronjenja kada se incident dogodio.

Jedna od prisutnih kaže da je videla detetovu majku kako "trči i vrišti" nakon toga i njegovog oca kako ga nosi. Oko noge mu je bio umotan peškir. U decembru, 44-godišnju ženu iz Masačusetsa ubila je ajkula dok je veslala na dasci na Bahamima.

Bonus video:

00:12

Ajkula u Herceg Novom

(Espreso/Mondo/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.