LOPOVI MU UPALI U KUĆU PA GA PRETUKLI: Onda su napravili STRAVIČNU GREŠKU, dočekale su ih NJIH DVE (VIDEO)
Pitbul, Foto: Profimedia

prelepo

LOPOVI MU UPALI U KUĆU PA GA PRETUKLI: Onda su napravili STRAVIČNU GREŠKU, dočekale su ih NJIH DVE (VIDEO)

Priča Roberta Mekgovana je dokaz da je udomljavanje pasa odličan potez

Objavljeno:

Elejbl i Bubamara, dva udomljena pitbula za koje život nije uvek bio tako ljubazan, doslovno su spasile život i imovinu svom vlasniku.

Amerikanac Robert Mekgovan, udomio je dve ženke pitbula, obasipajući ih pažnjom i nežnosti, onim čega im je najviše falilo u životu nakon što su bile ostavljene i zanemarene. Ono što ipak nije mogao ni da sluti jeste da će mu ove dve prelepe životinje doslovno spasiti život i imovinu.

Skočile na lopove i odbranile ga

Naime, kada su lopovi pre godinu dana upali u njegovu garažu i pretukle ga, u trenutku kada su želeli da uzmu njegove ključeve od automobila, upravo su njih dve odreagovale i oterale nasilnike.

"Veoma su poslušne i plašljive. Uopšte nisu agresivni.", rekao je on za portal "Dodo".

Nakon što su ga pretukli, tražili su mu ključeve od kola. Robertu je sinula ideja - rekao je da su ključevi u kući. Kada je jedan od napadača otvorio vrata kuće, Elabel i Bubamara su bile tu da ih dočekaju.

Ono što nisu očekivali su moja dva ogromna pitbula. Oni su drage i najljubazniji psi koje ćete ikada poznavati, ali savršeno štite svoj dom i vlasnika.

"Oterali su ih. Moje devojke su utrčale u garažu i stale iznad mene. Stajale su tamo i lajale, dajući do znanja da me više niko neće povrediti. Četiri osobe su otišle.“, rekao je on u intervjuu pre četiri godine.

Udomite pse - meni su spasile život

Iako je MekGovan odavno znao da mu je desetostruko uzvraćena ljubav prema Elabel i Bubamari, on se nada da će incident inspirisati i druge da otvore svoje domove i za druge pse kome je potrebna ljubav. Na kraju krajeva, skloništa su puna drugih štenaca koji bi bez sumnje učinili isto.

"Oni su spasioci. Neželjeni psi. Spasili su mi život", napisao je on. "Molim vas da razmislite o usvajanju pasa Oni bi mogli da vam spasu i život", rekao je on na kraju.

Bonus video:

03:40

STRAŠNE POVREDE NASTAJU UKOLIKO PAS PROGUTA UPALJENU PETARDU! Dr Veselinović UPOZORILA: Često se OVE POSLEDICE ispolje KASNIJE!

(Espreso/ Blic/ S.R/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.