MODNI MOĆNIK SILOVAO MLADIĆE OBEĆAVAJUĆI IM USPEŠNU KARIJERU? Isplvali PRLJAVI detalji, 8 muškaraca potvrdilo!
Moda, Foto: Profimedia

jezivo

MODNI MOĆNIK SILOVAO MLADIĆE OBEĆAVAJUĆI IM USPEŠNU KARIJERU? Isplvali PRLJAVI detalji, 8 muškaraca potvrdilo!

Mondi mag, Majk Džefris, našao se pred optužbama za seksualno zlostavljanje muškaraca

Objavljeno:

FBI je pokrenuo istragu nakon što je BBC otkrio da je bivši izvršni direktor modnog brenda Abercrombie & Fitch (A&F) se**ualno iskorišćavao i zlostavljao muškarce na događajima koje je organizovao širom sveta.

Majk Džefris i njegov partner Metju Smit već se suočavaju sa optužbama zbog navoda da su se bavili trgovinom ljudima.

BBC otkriva da agenti FBI sada šalju sudske pozive i razgovaraju sa potencijalnim svedocima. Džefrisov advokat je odbio da komentariše ove informacije. Više izvora je potvrdilo da istragu vode agenti FBI specijalizovani za se**ualne zločine i federalni tužioci iz istočnog okruga Njujorka. U oktobru je BBC objavio dokumentarac i seriju podkasta u kojima su izneti navodi da su Džefris i Smit iskorišćavali mladiće za se*s na događajima koje su organizovali u svojim rezidencijama u Njujorku i širom sveta u luksuznim hotelima.

Osam muškaraca priznalo je BBC-u da su prisustvovali događajima u gradovima poput Londona, Pariza i Marakeša između 2009. i 2015. godine. Oni tvrde da su Džefris i Smit učestvovali u se**ualnim aktivnostima sa njima ili bi ih "usmeravali" da imaju se*s jedni sa drugima.

Džefris se povukao iz firme 2014. nakon pada prodaje i otišao u penziju. Inače, Džefris se smatra modernim osnivačem A&F-a. Tokom svoje dve decenije na čelu od 1990-ih, predvodio je globalnu ekspanziju kompanije i stvorio ogranke brendova uključujući "Hollister" i "Gilly Hicks".

Nakon istrage BBC-a, A&F je optužen za finansiranje trgovine se**om koju su vodili Džefris i Smit između 1992. i 2014. godine. U tužbi se navodi da je Džefris, dok je bio izvršni direktor, se**ualno napao više od 100 muškaraca i da su mladići izmanipulisani "da su dobili priliku da postanu modeli". Džefrisov advokat odbio je da komentariše navode parnice.

Bonus video:

01:31

SVA PITANJA MIKE ALEKSIĆA ALUDIRAJU DA ŽRTVA LAŽE Marković o suđenju za silovanje: Spominju kako se obukla, što mu nije pobegla

(Espreso/ MONDO/ N.D/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.