KRALJICU ELIZABETU NIŠTA NIJE RAZBESNELO KAO OVO: Potez Harija i Megan ju je IZBACIO IZ KOLOSEKA, kiptala je!
Kraljica Elizabeta II, Foto: Reuter/Peter Nicholls

porodične svađe iza zlatnih vrata

KRALJICU ELIZABETU NIŠTA NIJE RAZBESNELO KAO OVO: Potez Harija i Megan ju je IZBACIO IZ KOLOSEKA, kiptala je!

Ove tvrdnje iznete su u novoj knjizi "Čarls IIII: Novi kralj, novi dvor: Insajderska priča" cenjenog kraljevskog biografa Roberta Hardmana, u kojoj se navodi da je pokojna kraljica bila "bešnja nego što ju je ikada video"

Objavljeno:

U novoj biografiji o kraljevskoj porodici navodi se da je Elizabeta II bila jako besna zbog poteza Harija i Megan, piše Glossy.

Kraljica Elizabeta II navodno je bila besna na princa Harija i njegovu suprugu Megan Markl nakon što su, kada im je rođena ćerka Lilibet Dajana, tvrdili da su dobili njen blagoslov da tako nazovu bebu.

Kako piše Dejli mejl, ove tvrdnje iznete su u novoj knjizi "Čarls IIII: Novi kralj, novi dvor: Insajderska priča" cenjenog kraljevskog biografa Roberta Hardmana, u kojoj se navodi da je pokojna kraljica bila "bešnja nego što ju je ikada video".

Sve to usledilo je nakon što su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa javno objavili da su dobili njeno odobrenje da upotrebe njen nadimak iz detinjstva za davanje imena svojoj ćerki.

Megan Markl
foto: Profimedia

Ovo otrkiće usledilo je dve godine nakon što je insajder iz palate rekao Bi-Bi-Siju da kraljicu, koja je preminula u septembru 2022. godine, niko nikada nije pitao za mišljenje da Lilibet dobije to ime koje je dobila. Podsetimo, dete je rođeno u junu 2021. godine.

Ipak, neki izvori bliski porodici potvrdili su za Pejdž Siks da Hari jeste zvao baku nakon što se Megan porodila u bolnici u Santa Barbari.

Verovatno je da ju je pozvao i rekao da se rodila i da planiraju da je nazovu po njoj, što je verovatno nešto na šta niko ne bi rekao: "Ne". Sumnjam da su je pitali, pre će biti da su je samo informisali.

Kako su Megan i Hari objavili rođenje deteta?

Sa velikom radošću princ Hari i Megan, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, pozdravljaju svoju ćerku Lilibet 'Lili' Dajana Mautbaten-Vindsor. Lili je rođena u petak, 4. juna u 11:40 i pod brigom je lekara i osoblja u bolnici Santa Barbara Kotidž u Santa Barbari, Kalifornija — pisalo je u zvaničnom saopštenju.

Lili je nazvana po svojoj prabaki, njenom Veličanstvu Kraljici Elizabeti II, čiji je porodični nadimak Lilibet. Njeno srednje ime Dajana izabrano je u čast voljene pokojne bake, princeze od Velsa — dodaje se u saopštenju.

Uz Lilibet Dajanu, koja sada ima dve godine, Hari i Megan su roditelji dečaka Arčija Harisona, koji je rođen u maju 2019. godine.

Bonus video:

01:47

ELIZABETA II SPASILA RUSE OD PROPASTI! Stručnjak otkrio kako je pokojna kraljica PROMENILA TOK ISTORIJE I ZAUSTAVILA HITLERA

(Espreso/Daily Mail/Glossy/Preneo M.D.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.