SVI SU BRUJALI DA JE PREVARIO SUPRUGU SA RIJALITI ZVEZDOM: Sad traži PODRŠKU OD ŽENE i ove slike imaju gorak ukus
Kraljica Meri i Frederik X, Foto: HO / AFP / Profimedia

KRALJevska porodica

SVI SU BRUJALI DA JE PREVARIO SUPRUGU SA RIJALITI ZVEZDOM: Sad traži PODRŠKU OD ŽENE i ove slike imaju gorak ukus

Nakon ovog govora on je sa suprugom i njihovo četvoro dece istupio na balkon

Objavljeno:

Danski kralj Frederik X održao je danas prvi govor kao monarh ove zemlje nakon što je njegova majka Margareta II abdicirala, kao što je i bilo najavljeno u njenom novogodišnjem obraćanju kada je mnoge iznenadila odlukom da siđe sa prestola.

Iza njene odluke nalazi se i želja da spase brak svog sina sa kraljicom Meri, nakon što je danski dvor zadesila preljubnička afera. Sudeći po rečima strulnjaka za govor tela, navodno neverstvo kralja i dalje utiče na njegov odnos sa suprugom. Da li će se to promeniti?

Šta je danski kralj i suprug dojučerašnje princeze Meri rekao u govoru?

Frederik i Meri
Frederik i Merifoto: JOHAN NILSSON / AFP / Profimedia

"Moja majka, njeno visočanstvo kraljica Margareta II, vladala je Danskom 52 godine. Ona već pola veka prati vreme polazeći od zajedničkog nasleđa. Uvek će se pamtiti kao monarha koji je bio izvan običajenog. Kao retko ko, moja majka uspela je da bude jedno sa svojim kraljevstvom. Danas se kruna predaje.

Nadam se da ću postati kralj ujedinjene sutrašnjice. To je zadatak koji sam čekao ceo život. To je odgovornost koju preuzimam sa poštovanjem, ponosom i velikom radošću.

To je delo koje ću se potruditi da izvršim i da sprovedem kroz dužnost koja mi je poverena.

Potrebna mi je sva podrška porodice koju mogu dobiti. Od moje voljene žene, od moje porodice, od vas i od onoga što je veći od nas. Suočavam se sa budućnošću znajući da nisam sam.

"Predan, povezan za Kraljevinu Dansku", izjavio je kralj Frederik X, prenosi Daily mail.

Nakon ovog govora on je sa suprugom i njihovo četvoro dece istupio na balkon kraljevske palate Christiansborg u Kopenhagenu. Stručnjak je prokomentarisao ponašanje kraljevskog para i tvrdi da je njihov poljubac izgledao isplanirao kao i da je među njima vladala određena distanca.

Čim je Margareta II saopštila da će se povući sa prestola posle 52 godine, odmah se stekao utisak da se iza te odluke krije želja da se skrene pažnja sa skandal, što su kasnije potvrdili i stručnjaci koji tvrde da Margareta II želi da odlukom o abdiciranju spreči razvod sina i snaje koju želi da zadrži u porodici jer je smatra veoma važnom za dinastiju.

Skandal kakav ih je zadesio i nije lako pregurati. Frederik je prošle godine fotografisan u noćnom izlasku u Španiji, sa meksičkom rijaliti zvezdom Genovevom Kazanovom, u čijem stanu je prespavao. Ona je na Instagramu demantovala bilo kakvu romantičnu vezu, ali su slike rekle mnogo toga. Dvor nije komentarisao aferu, ali i njihovo bez komentara otkrilo je taman koliko treba.

Bonus video:

03:24

OVDE SE KRIO KRALJ, ALI I TITO, TU SU DRŽALI DRAŽU PRED STRELJANJE! Ovo je TAJNA Belog dvora, Kurir vas vodi gde je malo ko ušao!

(Espreso / Blic Žena / Jelena Milenković / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.