ZAVIRITE NA RASKOŠNO VENČANJE NAJZODNIJEG PRINCA: Traje 9 DANA, a mlada, ZANOSNA HRVATICA oborila sve S NOGU (FOTO)
Aniša Isa Kalebić na večanju, Foto: RUDOLF PORTILLO / AFP / Profimedia

raskoš

ZAVIRITE NA RASKOŠNO VENČANJE NAJZODNIJEG PRINCA: Traje 9 DANA, a mlada, ZANOSNA HRVATICA oborila sve S NOGU (FOTO)

Princ Abdul Matin je na svom profilu na Instagramu pokazao atmosferu s ceremonije pred venčanje sa lepom Hrvaticom

Objavljeno:

Brunejski princ Abdul Matin ženi se lepoticom hrvatskih korena Anišom Isom Kalebić.

Ceremonija venčanja počela je 7. januara i traje čak devet dana, a sada su stigle i prve zvanične fotografije.

Venčanje princa Abdula Matina
Venčanje princa Abdula Matinafoto: RUDOLF PORTILLO / AFP / Profimedia

Mladoženja je na svom profilu na Instagramu pokazao atmosferu s ceremonije puderisanja, koja se praktikuje već stotinama godina i u kojoj najuži članovi porodice mladencima na ruke nanose pastu u prahu. Taj ritual simbolizuje plodnost i bogatstvo.

Još nekoliko fotografija s tradicionalne ceremonije na društvenim mrežama objavo je i zvanični fotograf, a na njima je u centru pažnje mlada u crvenoj venčanici.

Nakon ceremonije puderisanja usledilo je venčanje u džamiji Sultan Omar Ali Saifuddie, kome su prisustvovali tek najuži članovi porodice, a Aniša se za tu prigodu presvukla u belu čipkastu venčanicu s velom.

Sledi i veliki prijem u luksuznom hotelu "Empire and Country Club", na kom se očekuje oko četiri hiljade gostiju, a šuška se da bi među njima trebalo da budu i princ Vilijam i Kejt Midlton.

Podsetimo, princ Matin i Aniša verili su se u novembru prošle godine, nakon čega je ona ugasila svoje profile na društvenim mrežama.

O lepoj Aniši ne zna se mnogo, ali poznato je da potiče iz ugledne brunejske porodice, čiji koreni sežu iz Hrvatske, a njen deda je aristokrata Isa bin Ibrahim, koji je ministar zadužen za kancelariju premijera Bruneja i suosnivač uspešne aviokompanije.

Aniša je vlasnica modnog brenda Silk Collective, koji je osnovala nakon studija na prestižnom Univerzitetu u Bathu u Velikoj Britaniji, a ima i svoju turističku agenciju.

S princem ju je navodno spojila ljubav prema sportu, a on je i dugogodišnji prijatelj njenog brata Danijala Dina Isa-Kalebića.

Princ Matin pre veridbe je važio kao jedan od najpoželjnijih azijskih neženja, a njegovo bogatstvo se procenjuje na oko 20 milijardi dolara. Osim bankovnim računom, žene je zadivio i svojim mišićavim telom, kojim voli da se pohvali na društvenim mrežama.

Zgodni princ diplomirao je međunarodnu politiku na King's Collegeu u Londonu i trenutno je pilot helikoptera u Kraljevskom vazduhoplovstvu Bruneja i ima čin bojnika. Osim toga je i profesionalni igrač pola, te je predstavljao svoju zemlju na Igrama jugoistočne Azije 2017. i 2019. godine, a bavi se i skijanjem, padobranstvom, ronjenjem na dah i golfom.

Bonus video:

05:21

ČEKALI SMO DA SE OVO DOGODI! Glumac iz Njujorka o SKANDALU KOJI TRESE AMERIKU: Britanski princ je u NAJVEĆEM PROBLEMU (VIDEO)

(Espreso/ Dnevnik.hr/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.