OTAC ČIJI JE ŠURAK ALBANAC GODINAMA SILOVAO NJEGOVU ĆERKU U VEOMA LOŠEM STANJU: Samo je ovo IZUSTIO nakon UBISTVA..
Otac, Foto: Društvene mreže

novi detalji

OTAC ČIJI JE ŠURAK ALBANAC GODINAMA SILOVAO NJEGOVU ĆERKU U VEOMA LOŠEM STANJU: Samo je ovo IZUSTIO nakon UBISTVA..

Ubijeni Albanac nigde nije radio, a od devojčice koju je godinama silovao je tražio da mu da 3.000 evra kako ne bi objavio njene fotografije i snimke u "neprijatnim pozama". Devojčica je sve češće tražila novac od oca, a onda se na kraju slomila i sve priznala

Objavljeno:

Muškarac (50), koji se sumnjiči da je u utorak u Grčkoj ubio svog šuraka Albanca (33) jer mu je navodno godinama silovao maloletnu ćerku, u veoma je lošem psihičkom stanju.

Grčko tužilaštvo tereti ga za ubistvo drugog stepena, a najkasnije do ponedeljka mora da se izjasni pred sudijom.

Osumnjičeni otac je sam pozvao policiju sa mesta zločina i priznao da je ubio šuraka, a nakon što mu se ćerka poverila da ju je godinama silovao.

U pitanju je muškarac koji je rano ostao udovac i koji je ostao sam sa tri ćerke. Nakon pogibije prve supruge upoznao je novu ženu sa kojom je dobio još jedno dete. Upravo je brat nove žene navodno napastvovao najmlađu ćerku iz prvog braka osumnjičenog.

Prema rečima zlostavljane, koja sada ima 18 godina, sve je počelo pre 9 godina, a ocu je sad tek sve priznala jer više nije mogla da trpi ucene maćehinog brata, koji joj je tražio novac preteći da će objaviti njene eksplicitne fotografije i snimke.

Advokat osumnjičenog rekao je da sestra ubijenog Albanca, odnosno supruga njegovog klijenta, nije znala šta je njen brat radio devojčici. Međutim, postoje naznake da su starije sestre zlostavljane devojčice donekle bile upoznate sa tim šta se događa, ali da nisu znale čitavu istinu. Navele su da njih nikad nije dirao.

Sam otac je za silovanje saznao od ćerke tek u utorak, kada mu je ponovo u kratkom roku zatražila veću količinu novca.

"Ona sada studira i opet mi je tražila da joj pošaljem nešto para. Naslutio sam da nešto nije kako treba jer me je zvao i gazda stana gde sad ona živi i rekao da mu duguje kiriju. Bilo mi je čudno, jer smo joj baka i redovno slali novac za to. Kada sam je upitao šta se dešava ona je počela da plače i rekla mi je da ju je brat moje druge žene silovao godinama i da ima neke njene snimke i da je ucenjuje za novac", ispričao je otac navodno na saslušanju, prenose grčki mediji.

Prema nezvaničnim informacijama, ubijeni Albanac nigde nije radio, a od devojčice je tražio da mu da 3.000 evra kako ne bi objavio njene fotografije i snimke u "neprijatnim pozama".

Ubijeni Albanac
Ubijeni Albanacfoto: Društvene mreže

Kada je otac čuo ćerkinu ispovest, u šoku joj je rekao da će "sve rešiti", a onda je, kako je i sam priznao, doneo odluku da šuraka ubije.

Kobnog 9. januara uzeo je pušku, koju je legalno posedovao i seo je u automobil. Potom je nazvao suprugu i rekao joj da je imao kvar na vozilu, te je zamolio da "pozove svog brata da dođe da mu pomogne". Kada se Albanac pojavio na drumu počeli su da se svađaju, a onda je osumnjičeni uzeo pušku. U obračunu koji je usledio prvo je šuraka udario kundakom, a tokom otimanja oko oružja ga je i upucao. Nakon toga je pozvao policiju i rekao šta je uradio.

"On je otrovao moje dete, uradio sam jedino što sam mogao, uradio sam pravu stvar, ja sam joj otac", rekao je osumnjičeni za ubistvo.

Bonus video:

04:45

AKO SE SILOVANJE NE PRIJAVI NAKON 72 ČASA SUĐENJE JE ĐAVOLSKI TEŽAK POSAO! Advokat: Postoji način da se olakša žrtvama, evo i koji

(Espreso/ Telegraf/ I.N./ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.