HITNO SE OGLASIO ŠEF HEZBOLAHA! Poslao UPOZORENJE IZRAELU, sprema se HAOS AKO DOĐE DO...
Foto: EPA/AL-MANAR TV GRAB

javljeno je

HITNO SE OGLASIO ŠEF HEZBOLAHA! Poslao UPOZORENJE IZRAELU, sprema se HAOS AKO DOĐE DO...

On je održao ovaj govor dan posle ubistva drugog čoveka Hamasa

Objavljeno: 20:37h

Šef moćnog proiranskog Hezbolaha upozorio je danas da će se ta grupacija "bez granica" boriti ako Izrael objavi rat Libanu, dan posle ubistva drugog čoveka palestinskog Hamasa blizu Bejruta.

"Za sada se borimo na frontu na kalkulisan način...ali ; ako neprijatelj misli da pokrene rat protiv Libana, borićemo se bez ograničenja, bez restrikcija, bez granica.." upozorio je Hasan Nasralah u govoru prenošenom direktno preko televizije.

Pojas Gaze, Palestina, Izrael
foto: Imago / Alamy / Alamy / Profimedia

Naglasio se da se oni "ne boje rata".

On je održao ovaj govor dan posle ubistva drugog čoveka Hamasa i još šest zvaničnika te palestinske organizacije u udaru pripisanom Izraelu izvršenom u predgrađu Bejruta, uporištu Hezbolaha.

Nasralah je rekao da je ubistvo zvaničnika Hamasa, saveznika Hezbolaha, "opasan zločin" i dao uveravanja da taj zločin "neće ostati nekažnjen", ponavljajući tekst saopštenja Hezbolaha izdatog posle napada koji se dogodio sinoć.

1 / 5 Foto: EPA-EFE ATEF SAFADI

Izraelska vojska nije peuzela odgovornost za udar ali je navela danas da se priprema za "svaki scenario".

Do sinoćnjeg napada izvršenog u predgrađu Bejruta Izrael je vršiio napade isključivo na jug Libana.

Visoki libanski bezbednosni zvaničnik izjavio je danas za Frans pres da je drugi čovek palestinskog Hamasa ubijen "navođenim raketama" ispaljenim iz izraelskog borbenog aviona na južno predgrađe Bejruta.

Bonus video: NETANJAHUOV MIROVNI PLAN LIČI NA PAVELIĆEV PLAN ZA ISTREBLJENJE SRBA! Eksperti: Izrael sprovodi GENOCID sa JEDNIM CILJEM

05:47

NETANJAHUOV MIROVNI PLAN LIČI NA PAVELIĆEV PLAN ZA ISTREBLJENJE SRBA! Eksperti: Izrael sprovodi GENOCID sa JEDNIM CILJEM

(Espreso/Agencije/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.