OBIČNA VODA 12 EVRA, KAFA 7! Ako OVDE odete na zimski odmor, izbegavajte JEDAN RESTORAN! Naplatiće vam i TOALET
Planina, ilustracija, Foto: RINA

cene u evropi

OBIČNA VODA 12 EVRA, KAFA 7! Ako OVDE odete na zimski odmor, izbegavajte JEDAN RESTORAN! Naplatiće vam i TOALET

U Evropi odmor tokom zime na planinama naprosto nije moguć za građane Srbije

Objavljeno:

Božićni praznici su se završili i mnogi sada jedva čekaju zimski odmor. Budući da u Nemačkoj nema snega, mnogi ljubitelji zime odlaze u snežna područja Austrije ili Južnog Tirola. U južnoj Nemačkoj i Severnoj Rajni-Vestfaliji takođe ima dovoljno skijališta, poput nadaleko poznatog Winterberga.

U blizini je bob staza i biciklistički park. Pogled i ambijent nisu problem. Usluga i kvalitet hrane takođe nemaju zamerke. Ali, činjenica da običnu vodu na licu mesta morate platiti više od 12 evra naišla je na oštre kritike, piše Fenix magazin.

Naplaćuje se i korišćenje toaleta

Kupci se dosta žale na cijene hrane i pića. U spornom restoranu pola litre gaziranog soka plaćate impozantnih 7,20 evra. To znači da je ono jednako skupo kao pivo ili voda.

Planina, ilustracija
Planina, ilustracijafoto: RINA

Iako ste gost u restoranu, odlazak u toalet plaćate dodatni evro. Još jedan gost restorana požalio se na društvenim mrežama da litru vode za koju ne znate dolazi li iz slavine, plaćate više od 12 evra.

Mnogi se žale i na cene hrane. Porcija krompirića u ovom restoranu košta 8,80 evra. Za varijantu s tartufima treba izdvojiti 22,80 evra.

Restoran naplaćuje 6,80 evra za 200 mililitara kafe u maloj posudi. Svaka dodatna šoljica dodaje dodatnih 2 evra na račun.

Komentari ugostitelja

Cene restorana su transparentne. Kompletan jelovnik dostupan je online. Osim toga, prema rečima vlasnika restorana, na račun će se dodati i naknada za toalet.

Kako navode nemački mediji, spomenuti restoran ima dobro osoblje u kuhinji i odličan tim u posluzi, koji zaslužuje poštenu i dobru plaću, piše Fenix.

Bonus video:

02:37

Cene u Norveškoj

(Espreso/ Blic Biznis/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.