STRANAC JOJ OSTAVIO GOVORNU PORUKU DOK SU JOJ RODITELJI BILI TU: Izbezumljeno su SLUŠALI dok joj je PRIČAO...
Foto: Printscreen/TikTok/carsenfair

nisu znali da je upaljena kamera

STRANAC JOJ OSTAVIO GOVORNU PORUKU DOK SU JOJ RODITELJI BILI TU: Izbezumljeno su SLUŠALI dok joj je PRIČAO...

"Ako ne dobijem poziv od tebe nazad u tri sata u četvrtak popodne neću biti dugo zainteresovan", samo je jedna od stvari koju je izgovorio

Objavljeno: 19:34h

Dobar partner kojeg ćemo predstaviti svojoj porodici i prijateljima je nešto što svaka devojka priželjkuje i na tom polju ne bi trebalo da napravi grešku. Činjenica je da su muškarci na najvećem testu kod očeva svojih devojki jer svaki roditelj a pogotovo otac, za svoju ćerku želi najbolje.

Budući da odlično poznaju kako funkcioniše jači pol, kada je omladina u pitanju, očevi su u tom slučaju manje prijateljski nastrojeni barem kada je veza u začetku ali mogu i da pokažu strogost.

Jedna devojka je podelila reakciju svojih roditelja, a posebno oca koji je pobrao sve simpatije nakon što je dobila govornu poruku od potpunog stranca kojeg je upoznala negde na ulici.

- Dimitri je opet, momak sa ulice. Dobio sam tvoju poruku pre nekoliko dana i ne volim da ostavljam druge poruke, ali sviđaš mi se, elegantna si žena i veoma atraktivna. Ali ja ne igram tu igru, pa ovako to funkcioniše. Ako ne dobijem poziv od tebe nazad u tri sata u četvrtak popodne neću biti dugo zainteresovan. Inteligentan sam, dobar u krevetu, zarađujem dobro i verovala ili ne potpuno sam upecan - govorio je momak u glasovnoj poruci.

Roditelji su zabezeknuto slušali o čemu je mladi muškarac govorio, a otac je ostao potpuno zapanjen ne mogavši da veruje šta čuje. Kako je momak iznosio detalje, otac je slušao širom otvorenih očiju potpuno šokira, povremeno gledajući u suprugu koja je rukom prekrila lice. Pred kraj snimka čovek je rukom dao znak da ona prekine vezu, jer više nije mogao da sluša.

Naravno, radi se o skrivenoj kameri koju je isplanirala ćerka na šta su roditelji naseli i što je nasmejalo ljude na društvenim mrežama.

@carsenfair The fact they believed this says a lot… #dimitri ♬ Dimitri_drekristina - blackmagiccakery

- On je rekao "ugasi kameru".

- Otac je bio zaprepašćen i pre nego je sve krenulo.

- Tata kaže "prekini šou".

- Ali zašto on deluje skroz zaprepašćeno?

- Ali način na koji gleda mamu u pozadini- bili su neki od komentra.

Viralni snimak je nasmejao ljude na Tiktoku koji su rekli da je reakcija oca urnebesna i da je pravi primer svakog roditelja koji želi da zaštiti ćerku. Mnogi su se nasmejali ovom snimku rekavši da su njegov izraz lica i gestikulacija "rekli" više od bilo koje reči.

Inače reprodukcija ovog glasovnog poziva je izazov odnosno trend na Tiktoku koji mnoge ćerke prave svojim očevima kao skrivenu kameru kako bi videle reakciju. Postao je izuzetno popularan i na primerima zabrinutih roditelja je pokazao kako reaguje u takvim situacijama svaki otac i da se sa takvim stvarima ne treba "igrati".

Bonus video:

04:49

DOBIO SAM POZIV OD 20 PORODICA, ĆERKE SU IM ISEKLE VENE ZBOG OVE PESME! Pastuović šokirao tvrdnjama: Nisu bile svesne šta rade

(Espreso / srecna.republika.rs / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.