REKLA JE DRUGARICI DA JE TRUDNA, A ONDA SE DESILO NEŠTO NEVEROVATNO: Posle ove REAKCIJE joj nije BILO DOBRO (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/wiepboers

PODELILA VESTI

REKLA JE DRUGARICI DA JE TRUDNA, A ONDA SE DESILO NEŠTO NEVEROVATNO: Posle ove REAKCIJE joj nije BILO DOBRO (VIDEO)

Saznanje da će uskoro u vašim rukama biti novi život stvara veliko uzbuđenje

Objavljeno:

Vest o trudnoći je nešto najlepše što možete saopštiti ili čuti i na tu informaciju niko nije imun. Saznanje da će uskoro u vašim rukama biti novi život stvara veliko uzbuđenje, pogotovo za buduće majke koje se po prvi put ostvaruju u toj ulozi.

Ipak, najlepši deo je deljenje te vesti sa najbližima i čekanje njihove reakcije kada to čuju prvi put. To je htela da proveri jedna tiktokerka koja je odlučila da na kafi saopšti svojoj najboljoj drugarici divne vesti.

Nema ništa lepše od fotografije ultrazvuka koju će buduće mame podeliti sa najbližima.

Pošto je u paketiću spremila male dečije patofne, za koje je njena drugarica verovatno pretpostavljala da su poklon njenoj bebi koja će se uskoro roditi, dala joj je i fotografiju ultrazvuka njene bebe sa porukom.

Mlada trudnica je nonšalantno primila to misleći da je u pitanju osvrt na njenu trudnoću i željno iščekivanje bebe, da bi već u narednom trenutku okrenula fotografiju i na poleđini pročitala o čemu se radi. Drugarica je odmah shvatila o čemu je reč a onda je vrisnula(uz kratku psovku) od ushićenja prekrivši rukama lice od sreće i radosti zbog saznanja. Buduća mama je podelila drugaričinu reakciju, a video je pivukao veliku pažnju na društvenoj mreži.

@wiepboers telling my pregnant bestie that i’m pregnant 🥹👶🏼🎀 can’t wait to be mommy’s together #pregnanttogether #tellingmyfriendsimpregnant #pregnancyannouncement ♬ Surrender - Natalie Taylor

- Šta je mislila da je na fotografiji?

- Neeeee o Bože..ovo je toliko slatko.

- Dve drugarice trudnice.

- Zamisli, vaša deca će zajedno odrastati - bili su neki od komentara.

Tiktokerka je objasnila kako je njena drugarica mislila da je fotografija sa njenog ultrazvuka i da uopšte nije očekivala takvu vest. U sličnom, zasebnom i proširenom videu, buduća mama je prikazala reakcije i ostalih ljudi iz njenog okruženja koji su bili oduševljeni saznanjem da će postati baka, deka, ujaci i tetke...

Ipak, video sa drugaricom koja prima neočekivanu vest i pokazuje svu ljubav i radost zbog srećne vesti svoje drugarice da će postati majka, oduševila je sve i mnogi su se složili da je ovo pravi primer prijateljstva i nesebične ljubavi koja postoji među drugaricama.

Bonus video:

01:49

ČUDO KOJE SE DOGAĐA JEDNOM U 700.000 TRUDNOĆA, DESILO SE U LESKOVCU! Jelica je za 4 godine rodila dva para blizanca, istog pola

(Espreso / Srećna Republika / Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.