U KUĆI UBICE PRONAĐEN KLJUČNI DOKAZ: Isplivali NAJNOVIJI DETALJI iz PRAGA
David Kozak, Foto: FOTO: CHANNEL3 / SCREENSHOT

MASAKR U PRAGU

U KUĆI UBICE PRONAĐEN KLJUČNI DOKAZ: Isplivali NAJNOVIJI DETALJI iz PRAGA

Češka policija pronašla je oružje koje je Davik Kozak (24) koristio prilikom ubistva oca i dvomesečne ćerke u Klanovičkoj šumi

Objavljeno:

Češka policija pronašla je u kući u Houstonu u kojoj je živeo David Kozak (24) i ubio svog oca, a zatim otišao da ubija na Fakultetu umetnosti Karlovog univerziteta(FF UK), oružje koje je korišćeno u ubistva oca i dvomesečne ćerke u Klanoviškoj šumi, prenosi "Blesk". Prema poslednjim informacijama iz istrage, oružje koje je korišćeno u Klanovičkoj šumi poklapa se sa oružjem koje je pronađeno u kući u kojoj je on živeo.

"Vanredne vesti. Balističko veštačenje je pokazalo da se oružje koje je korišćeno u Klanovičkoj šumi poklapa sa oružjem koje je pronađeno u kući u kojoj je živeo strelac sa univerziteta", saopštila je policija u Pragu na svom profilu na društvenoj mreži "X", nekadašnjem "Tviteru".

1 / 6 Foto: EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Prema tim informacijama, David Kozak je u četvrtak ubio 14 ljudi, pa potom sebe, a očigledno je odgovoran i za ubistvo oca i deteta od dva meseca. To dvostruko ubistvo dogodilo se u petak 15. decembra kada je Kozak upucao Martina (32) i njegovu dvomesečnu ćerku dok su bili u šetnji.

Policija je odmah pokrenula potragu za osobom koja je počinila ovaj zločin. Nakon što je policija pretresla kuću Davida Kozaka i utvrdila da je puna oružja, ceo kraj je bio evakuisan zbog sumnje da je u kući bilo i eksploziva.

Bonus video:

02:08

JEZA! INTERNETOM KRUŽI SNIMAK KOJI JE SADA U POSEDU ČEŠKE POLICIJE! Ilić UŽIVO iz Praga o masakru u kojem je POGINULO 15 LJUDI

(Espreso/MONDO/A.B./ Blesk.cz/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.