ZBOG MLADOŽENJE GOSTI MORALI DA POKRIJU OČI: Mlada se KLIBERILA, u Srbiji takav SKANDAL ne bi dobro prošao (VIDEO)
Mlada, Foto: PrintScreen/ Instagram/ lovestoriestv

svadba, svadba

ZBOG MLADOŽENJE GOSTI MORALI DA POKRIJU OČI: Mlada se KLIBERILA, u Srbiji takav SKANDAL ne bi dobro prošao (VIDEO)

Mladu na svadbi je iznenadio mladoženja sa izvarendnim plesom

Objavljeno:

Svaka svadba je drugačija i mladenci imaju svoj trenutak kada žele da zablistaju. U današnje vreme svako organizuje svoj dan onako kako misli da treba. Mlade uglavnom ne vole kada im neko drugi određuje šta da rade na dan koji im je bitan, te žele da sve što zamisle bude i ostvareno. Koliko su važni detalji venčanica, muzika, zvanice toliko i prvi ples

I dok vi zamišljate tradicionalni prvi ples gde mlada i mladoženja igraju zagrljeni, mnogi se odlučuju za smelu tačku gde gosti moraju da pokriju oči. Prelepa plavuša u uskoj venčanici ovoga puta nije bila u centru pažnje, već njen suprug! Naime, ona se našla na sredini podijuma, a zvezda večeri bio je njen muž!

Sa osmehom, mlada je posmatrala šta radi njen suprug. Definitivno, ovakav ples u Srbiji nikada ne bi bio prihvatljiv. Njen suprug je stao u centar, a uz pomoć još dva plesača odigrao je svoju tačku. Pokazao je svoje umeće zadnjicom, a onda je legao na pod i nastavio da igra svoj deo tačke. Mlada se sve vreme oduševljeno smejala, te se ovakav nastup mnogima dopao, prenosi Republika.rs.

Video je inače pogledalo više od 16 miliona ljudi, a komentarima nije bilo kraja.

"Ove pantalone su tako izdržljive", "Ako se ikada udam, ne želim ništa manje", "Moji standardi rastu iz dana u dan", "Više želim da vidim reakciju njegovih roditelja, nego supruge", samo su neki od komentara.

Bonus video:

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

(Espreso/ Blic Žena/ M.B/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.