GVOZDENI STUB SA KAMIONA PROŠAO KROZ AUTO DOK JE ŽENA BILA U NJEMU: Bizarnost u Italiji, ona NEPOVREĐENA (FOTO)
Policija u Italiji, Foto: Stefano Porta/LaPresse / Shutterstock Editorial / Profimedia

UZNEMIRUJUĆ PRIZOR

GVOZDENI STUB SA KAMIONA PROŠAO KROZ AUTO DOK JE ŽENA BILA U NJEMU: Bizarnost u Italiji, ona NEPOVREĐENA (FOTO)

Jeziva nesreća dogodila se kada su automobil i kamion koji su išli istim putem, ali u suprotnom smeru, bili jedno pored drugog

Objavljeno:

Žena (72) je samo pukom srećom prošla bez povreda u bizarnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 11.30 sati ujutru u Ulici Piave a Strozza u Italiji, kada je sa kamiona koji se kretao istim putem kuda je vozila i starija žena, samo suprotnim smerom, pao gvozdeni stub i prošao joj kroz ceo automobil!

Ova nesvakidašnja scena dogodila se u u provinciji Bergamo.

Naime, gvozdeni stub prošao je kroz automobil marke "fiat panda", za čijim volanom je bila 72-godišnja žena, a kako se vidi na fotografijama, stub je probio šoferšajbnu, prošao je pored žene koja je bila za volanom i probio zadnji deo vozila.

Gvozdeni stub probio automobil

Jeziva nesreća dogodila se kada su automobil i kamion koji su išli istim putem, ali u suprotnom smeru, bili jedno pored drugog. U tom trenutku se veliki gvozdeni stub koji je namenjen za gradilište, otkačio sa kamiona, pao i probio automobil.

Vozač kamiona pomogao starici

Vozač kamiona izašao je iz svog vozila odmah nakon incidenta i pomogao ženi koja je bila u šoku. Na svu sreću, ona je prošla bez težih povreda.

U međuvremenu, na lice mesta stigli su vatrogasci, karabinjeri koji su obezbedili deonicu na kojoj se nezgoda i dogodila, ali i Hitna pomoć koja je zbrinula ženu (72) koja nije zadobila nikakve povrede, ali je bila odvezena u bolnicu jer je bila u šoku i uplašena zbog onoga što se dogodilo.

Bonus video:

02:51

MAŠINOVOĐA PROŠAO KROZ CRVENO?! Novi detalji o JEDVA izbegnutoj železničkoj nesreći! Stanisavljević: Udes sprečila stručnost ljudi

(Espreso / Blic / La Gazeta del Mecođorno / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.