ŽENA MILIONERA OTKRILA KAKAV JE ŽIVOT SA BOGATAŠEM: Muku MUČI zbog jedne stvari, PODELILA SA SVIMA (VIDEO)
Linda Andrande, Foto: Printscreen TikTok/lionlindaa

domaćica iz dubaija

ŽENA MILIONERA OTKRILA KAKAV JE ŽIVOT SA BOGATAŠEM: Muku MUČI zbog jedne stvari, PODELILA SA SVIMA (VIDEO)

Linda veruje da sve njene drugarice hoće da joj preotmu supruga

Objavljeno: 18:28h

Linda Andrade (23) udata je za milionera i živi život bogate domaćice u Dubaiju. Iako mnoge devojke maštaju da se udaju za bogataša, ona ističe da postoje brojne loše strane takvog braka. Kako je objasnila, biti žena milionera zahteva da uvek mora da izgleda dobro, ali i da uvek ima spreman kofer za slučaj da mora iznenada da otputuje sa suprugom i nigde ne može da se vozi i da ide sama.

Linda ima blizu milion pratilaca naTik-toku gde redovno postavlja snimke svog luksuznog života. Ona je rođena u Jordanu ali je odrasla u SAD u skromnoj porodici. Šest članova njene porodice delilo je jednu spavaću sobu, a sve se promenilo nakon njenog venčanja. Ona se sa samo 19 godina udala za Rikija koji se obogatio trgovinom kriptovalutama i već četiri godine živi u nezamislivom luksuzu.

Ova žena sada ima posebnu sobu samo za cipele, najskuplju markiranu garderobu i originalan nakit, letuje na luksuznoj jahti ali i dalje tvrdi da nije lako biti žena milionera. Kako je objasnila, svaki dan mora da bude sređena "tip-top" od glave do pete, jer zna da mnoge žene žele njenog supruga koji je obasipa poklonima. Međutim ovoga puta Linda je otišla korak dalje u objašnjenjima zašto je veoma teško da bude žena milionera.

- Jedna stvar koju mrzim pošto sam udata za milionera koji uz to još i dobro izgleda je to što je veoma teško da nađem prijateljicu i to iz više razloga. Kao prvo većina devojka koje navodno žele da se druže sa mnom bi zapravo htele da mi preotmu muža, sem ukoliko su udate. Toliko je teško, ne biste verovali u priče koje sam doživela sa svojim, nazovi, prijateljicama. Sve su toliko pokušavale da budu sa mojim mužem, da je to strašno - istakla je ova domaćica iz Dubaija.

Linda je nastavila sa izlaganjem i druge stavke koja joj je bitna kod izbora prijatelja.

- Druga stvar koja mi smeta da pronađem prijateljicu je što bih ja verovatno jednog jutra bila uzrujana iz razloga što mi je suprug tog dana kupio pogrešan automobil, a moja drugarica bi mi možda na to odgovorila: “Linda, meni muž nije jutros poslao ni poruku za dobro jutro.” Tako da mi ni ta vrsta energije ne treba. Meni treba neko ko bi mi baš odgovarao, a jako je teško takvu osobu pronaći. Mislim da je mnogo teže naći pravu prijateljicu, nego što je bilo udati se za bogatog čoveka. Ne šalim se - objasnila je Linda na Tik-tok snimku, koja kao da je za ove četiri godine zaboravila da je nekada delila sobu sa čak pet članova porodice.

Snimak je dobio 31.000 sviđanja, a komentari su usledili.

- Bogataši i njihovi nazovi problemi.

- Bukvalno sam prevrnuo očima na svaku njenu reč!

- Iskreno se nadam da je ovo satira!

- Evo ja želim da ti budem prijateljica!

- Devojke, naglasila je da ne želi siromašne slučajeve, već ekstremno bogate kao ona, plus udate.

- Apsolutno se slažem sa njom, i ja tražim takvu prijateljicu za šoping, međutim solo sam, ali njen muškarac nije moj tip, ako joj išta znači!

Bonus video:

00:08

BEZ BRUSHALTERA, U PREKRATKOJ HALJINI ZAPALILA DUBAJI! Za Anastasijom nema ko se nije okretao, grmi kako izgleda! (VIDEO)

(Espreso / Srecna.republika / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.