IZVODILA AKROBATIKU DOK JE VODILA LJUBAV, A ONDA ZAVRŠILA U BOLNICI: Priča vozačice kamiona nasmejaće vas DO SUZA
Hejli Birns, Foto: Printscreen/Instagram/gadget_cakes

urnebesno!

IZVODILA AKROBATIKU DOK JE VODILA LJUBAV, A ONDA ZAVRŠILA U BOLNICI: Priča vozačice kamiona nasmejaće vas DO SUZA

Vozačica kamiona završila u Urgentnom nakon ljubavnog sastanka

Objavljeno:

Majka troje dece iz Britanije, ostala je slomljenog srca i povređene kičme nakon burno provedene noći gde je sve što je moglo pošlo po zlu.

Hejli Birns (40) je vozačica kamiona i majka troje dece, koja je aktivna na društvenim mrežama. Tu je i upoznala kolegu sa kojim je imala dva sastanka, prvi koji je završen pićem i drugi u kojem su se dogovorili da provedu noć zajedno u hotelskoj sobi u Mančesteru. Upravo taj drugu sastanak koji se odigrao u februaru, doneo joj je niz neprijatnosti.

Vrištala od bolova

Naime, tokom ljubavnog čina, ona je usled "akrobatskih" poteza doživela povredu usled koje je počela da vrišti od bolova.

"Ljudi su mogli da čuju kako vrištim iz drugih prostorija“, rekla je ona za "Kenedi njuz".

Kako je ispričala neimenovani muškarac je njen kolega koga je upoznala na TikToku, a tokom udvaranja nije dugo prošlo pre nego što joj je rekao kako je voli.

"Po drugi put kada sam ga srela, planirali smo da provedemo zajedno vikend u Mančesteru i rezervisali smo hotel. Bio je prilično stidljiv. Bila sam malo grublja dok sam bila na njemu, izvila sam ga kao perecu, naprezajući moja leđa. Bili smo u raznim pozama kada sam osetila da jak bol u leđima i osetila sam se neprijatno. Kao da sam se zaledila, nisam mogla da se pomerim neko vreme. Naravno, morali smo da se zaustavimo, bila sam u agoniji. ", rekla je ona navodeći kako su svi u hotelu mogli da čuju kako vrišti od bolova.

Pored povrede kičme, doživela i emotivni bol

Bol je bio tolike jačine da je na kraju morala da ode u hitnu pomoć narednog jutra, gde su lekari otkrili da je zadobila oštećenje mišića i tkiva tokom njenog snažnog trzanja.

Tom prilikom ona je dobila lekove za bolove i relaksaciju mišića i poslata je kući gde je u krevetu provela narednih 11 dana. Tad je pored povrede leđa, prošla i kroz emotivni bol. Naime, iako je imao izlive nežnosti prema njoj, mladić sa kojim je doživela povredu, samo se povukao.

"Bila sam zaglavljena u kući, a on se jednostavno ohladio. Posle nedelju dana je prestao da se javlja", ispričala je.

Na kraju ga je blokirala

Kada se na kraju ipak suočila sa njim, dobila je odgovor zbog koga ga je momentalno blokirala. I pored toga, nažalost, osetila se jako povređeno i uništeno.

"Rekao je da je bio zauzet. Bila sam uništena, slomilo mi je srce. Nisam bila ni sa kim pet meseci i ovaj momak mi je rekao da je zaljubljen u mene, osećala sam se iskorišćeno.", ispričala je ona.

Na kraju, istakla je kako joj je ovo bilo škola, te i da više ne želi da ide na sajtove za upoznavanje. Takođe, usled povrede, pati joj i druga strana emotivnog života.

Bonus video:

01:44

PRIJAVIO SAM SE I NAŠAO LJUBAV ŽIVOTA Stefan traži da im DRAGANA MIRKOVIĆ bude kuma! Bogdanka stidljivo: Gledaju mama i tata!

(Espreso/Njujork post/Preneo M.D.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.