RUSI PONOVO GAĐALI KIJEV? Povređeno najmanje 45 osoba!
Kijev, Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

raketni napad

RUSI PONOVO GAĐALI KIJEV? Povređeno najmanje 45 osoba!

Popko je rekao da je 15 ljudi, uključujući četvoro dece, evakuisano iz stambene zgrade nakon što su ostaci raketa izazvali požar

Objavljeno: 07:16h

Najmanje 45 osoba povređeno je rano jutros u ruskom raketnom napadu na Kijev, a oštećene su neke zgrade, dečija bolnica i vodovod, rekli su ukrajinski zvaničnici.

Naveli su da je 18 osoba hospitalizovano, uključujući dvoje dece.

Ukrajinska protivvazdušna odbrana oborila je sve rakete koje su bile ispaljene na Kijev rano jutros, ali ostaci projektila doveli su do povreda i oštećenja objekata, napisao je šef kijevske vojne administracije Serhij Popko.

Ukrajina / ilustracija
Ukrajina / ilustracijafoto: Profimedia

Popko je rekao da je 15 ljudi, uključujući četvoro dece, evakuisano iz stambene zgrade nakon što su ostaci raketa izazvali požar, preneo je Rojters.

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko napisao je na Telegramu da su razbijeni prozori na dečijoj bolnici, ali, da prema prvim izveštajima, nije bilo žrtava. U ruskom raketnom napadu na Kijev u ponedeljak ujutru povređene su četiri osobe.

Bonus video:

04:02

ŽESTOKA RASPRAVA U PROGRAMU UŽIVO! Koprivica: Ukrajina je BIVŠA iz OVA tri razloga! Rakić uzvratio: Samo Rusi koriste taj izraz

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.