NEMA ZAVRŠENU SREDNJU ŠKOLU, VOZI SKUPOCENI AUTO, PRVU KUĆU KUPIO SA 19 GODINA, A SVE TO OD... Mladić PREŠAO IGRICU
Kurt Malpas, Foto: Printscreen/Youtube/ Kurt Malpass Brickwork

NIKOME NIJE JASNO - KAKO?

NEMA ZAVRŠENU SREDNJU ŠKOLU, VOZI SKUPOCENI AUTO, PRVU KUĆU KUPIO SA 19 GODINA, A SVE TO OD... Mladić PREŠAO IGRICU

Svi se pitaju kako je moguće da zarađuje toliku svotu novca

Objavljeno:

Kurt Malpas iz Teana u Stafordšireu u Engleskoj danas ima 26 godina, zarađuje 10.000 funti mesečno, vozi automobil vredan 30.000 funti, a školu je napustio sa 16 godina. Svi se pitaju kako je moguće da zarađuje toliku svotu novca, a bavi se zidarstvom.

Iako ne poseduje uverenje o završenoj Srednjoj školi, on kaže da odlično živi od zidarstva. Radio je za jednu poznatu firmu do svoje devetnaeste godine kada je otvorio svoju firmu nakon čega je uspeo da kupi kuću sa tri spavaće sobe vrednu 110.000 funti i vodi luksuzni i skupoceni automobil "Audi A8", prenosi "Jutarnji list".

Dosta je poznat i na društvenoj mreži "TikTok" gde redovno objavljuje snimke sa gradilišta. Hvalio se kako zaradi jednu funtu po postavljenoj cigli.

"Prilično sam pametan, ali nikad me nisu zanimali predmeti poput francuskog i španskog jezika i geografije. A jednom su me, kad sam imao 16 godina, čak izbacili iz škole zbog lošeg ponašanja. Kada sam počeo da se bavim zidanjem, zaljubio sam se u taj posao. Prirodno sam dobar u njemu, baš mi ‘leži‘. Prvu kuću kupio sam sa 19 godina! Ako ste spremni marljivo i puno raditi, možete doći do ‘smešne‘ love.

Ljudi često misle da lažem kad saznaju koliko zarađujem. Takođe misle da mi zidari baš i nismo pametni i da smo preplaćeni za ono što radimo, ali se ne bih složio sa time. Zidarstvo je veština i nije za svakoga. Sviđa mi se ovo što radim, svoj posao doživljavam kao svojevrsnu terapiju. Ne mogu ni da zamislim gde bih bio bez zidanja", rekao je Malpas.

Bonus video:

10:22

JERININ GRAD NA BRDU U NEDOĐIJI! Došli smo do njega i ono što smo zatekli je neverovatno! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/ Mondo/ A.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.