LEDENA KIŠA IZAZVALA NEZAPAMĆEN HAOS U NEMAČKOJ: Jedan učenik poginuo, nesreće širom zemlje, obusstavljeni i letovi
Foto: Albuquerque Journal / Zuma Press / Profimedia

UŽAS

LEDENA KIŠA IZAZVALA NEZAPAMĆEN HAOS U NEMAČKOJ: Jedan učenik poginuo, nesreće širom zemlje, obusstavljeni i letovi

Od putnika je zatraženo da sva putovanja koja nisu neophodna odlože za sredu

Objavljeno:

Ledena kiša i hladno vreme u Nemačkoj uzrok su brojnih saobraćajnih nesreća u kojima su samo danas poginule tri osobe, a privremeno je obustavljen i avio-saobraćaj sa aerodroma u Minhenu.

Jedan učenik je poginuo, a najmanje 10 je prebačeno u bolnice, dok su dve odrasle osobe, među kojima i vozač školskog autobusa, teško povređene, u sudaru u planinama Ercgebirge, u pokrajini Saksoniji na istoku Nemačke, saopštila je policija.

Autobus je s boka udario u vozilo za zimsko održavanje puteva blizu granice sa Češkom, posle čega je udario u drvo, prenosi AP pozivajući se na nemačku agenciju DPA.

Dve osobe su poginule u sudaru automobila i kamiona na autoputu A8 u Gornjoj Bavarskoj, a u saopštenju policije se navodi da je automobil proklizao pod zadnji deo kamionske prikolice.

Zima, Sneg
foto: Albuquerque Journal / Zuma Press / Profimedia

Svi letovi sa minhenskog aerodroma su privremeno obustavljeni uz upozorenje aerodromskih službi da bi mnogi letovi zakazani za kasnije tokom dana takođe mogli biti otkazani zbog teških vremenskih uslova.

Železnički operater Dojče Ban saopštio je da ce saobraćaj u regionu Minhena biti otežan nekoliko dana, kao i da su vozne linije do austrijskih gradova Salcburga i Inzbruka i Ciriha u Švajcarskoj, obustavljene do daljeg.

Od putnika je zatraženo da sva putovanja koja nisu neophodna odlože za sredu.

Bonus video:

02:03

PRVI SNEG PAO, A MI NEMAMO 5 DANA STRUJE! Meštani opštine Ivanjica ogorčeni nakon snežne katastrofe: BRUKA, ALI MORAŠ DA TRPIŠ

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.