"PLAKALA JE OD BOLOVA U STOMAKU I POVRAĆALA": Devojčica završila u BOLNICI zbog "MISTERIOZNE ČOKOLADICE"
Ćokolada, Foto: Profimedia

JEZIVO

"PLAKALA JE OD BOLOVA U STOMAKU I POVRAĆALA": Devojčica završila u BOLNICI zbog "MISTERIOZNE ČOKOLADICE"

Devojčica dva puta bila hospitalizovana nakon što je pojela "misterioznu čokoladicu"

Objavljeno:

Tata devojčice koja je dva puta bila hospitalizovana nakon što je pojela čokoladicu zbog koje je vrisnula od bola, govorio je o svom užasu dok policija ispituje šta se nalazilo u slatkišu, javlja "Mirror".

Kajlin Tomlinson je u subotu kupila pet pločica čokolade "Cali Gold" sa Mensfildove pijace u Notingemširu, dajući neke svojoj ćerki. Ali u roku od nekoliko minuta nakon što su ih pojeli, osećali su se loše i osetili su halucinacije i trzaje.

"Izvela sam je u šetnju, a svaki put kada prođemo pored pijace rekla bih joj da može da dobije neki slatkiš. Tog dana je odabrala ove čokoladice", rekla je Kilin (30) za "Mirror".

Hitna pomoć
Hitna pomoćfoto: Profimedia

"Bile su samo u zlatnim omotima u kutiji sa kartonskim natpisom na kojem je pisalo 'misteriozne čokoladice'."

Pukom slučajnošću, njen zet je takođe kupio neke od čokoladica sa tezge na pijaci, koje su u to vreme bile po ceni od pet za jednu funtu. Čokoladu su jeli i Kilinini nećaci, koji su takođe na kraju iskusili simptome opijenosti.

"Zaista nam se vrtelo u glavi", rekao je zet.

"Pokušavao sam da prevaziđem sopstvene simptome i halucinirao sam u svojoj spavaćoj sobi i trebalo je sati da prođu pre nego što smo se opustili. Onda mi je sestra poslala poruku da su druga deca jela istu čokoladu i da imaju simptome."

Kilinina ćerka i nećak, čije ime je porodica tražila da ne budu imenovani, oboje su otišli ​​u bolnicu nakon što su osetili simptome uključujući trzanje i proširene zenice. Osoblje bolnice je reklo Kilininoj sestri da su efekti slični onima koje imaju ljudi koji uzimaju opioide kao što je heroin, međutim druge simptome su uporedili sa psihodeličnim drogama.

Čokolada
Čokoladafoto: Jaroslav Kvíz / Ifood SM / Profimedia

Policija Notingemšira je međutim saopštila da trenutno nema dokaza da čokolade sadrže drogu. Portparol poicije je potvrdio da su policajci uhapsili 38-godišnju ženu zbog prodavanja štetnih supstanci, koja je od tada puštena na slobodu dok se testovi nastavljaju.

"U nedelju je mojoj ćerki pozlilo i počela je da povraća", dodao je otac.

"Plakala je od bolova u stomaku, pa sam pozvao hitnu pomoć i rekli su da mora u bolnicu. Trebale su dve posete bolnici u dva dana pre nego što je otpuštena u utorak popodne, jer su lekari rekli da više ne mogu da rade testove i da njena majka mora da se vrati po svoju drugu decu."

Uprkos istrazi koja je u toku, Kilin veruje da je u čokoladi verovatno bila sintetička supstanca, što znači da će je možda biti teže otkriti tokom testiranja.

"Istraživala sam na internetu i simptomi zvuče veoma slično nečemu što se zove 'Venecijanska čokolada'", dodala je Kilin. "To je psihodelično jedinjenje koje se nalazi u nekim pečurkama."

Bonus video:

04:52

DOPING I ALKOHOL NIKAKO NE IDU ZAJEDNO! Doktor Miljko Ristić: Tako slabi aorta, a kad njen zid pukne, TO VAM JE SMRT NA TERENU

(Espreso / Telegraf / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.