OGLASILA SE OČAJNA MAJKA VANJE (14) KOJOJ NEMA NI TRAGA NI GLASA OD PONEDELJKA: Neutešna žena ZAMOLILA SAMO JEDNO
Vanja Gorčevska, Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije

potraga u toku

OGLASILA SE OČAJNA MAJKA VANJE (14) KOJOJ NEMA NI TRAGA NI GLASA OD PONEDELJKA: Neutešna žena ZAMOLILA SAMO JEDNO

Tinejdžerka je nestala nakon što je izašla iz kuće i krenula u školu

Objavljeno:

Tinejdžerka Vanja Gjorčevska (14) nestala 27. novembra u Skoplju, a sada se na Fejsbuku oglasila i njena majka Zorica.

„Juče u 7:20 moja ćerka Vanja Gjorčevska je otišla u školu i izgubio joj se svaki trag. Obučena je u crne pantalone sa bočnim prorezima, svetloplavi džemper, crnu kratku zimsku jaknu i bele patike sa braon trakom na nogavici. Ako imate bilo kakvu informaciju, obratite se policiji. Zahvaljujem se Ministarstvu unutrašnjih poslova koje je kasno sinoć bilo na terenu da pronađe moje maloletno dete. Molimo vas da ne širite dezinformacije, to ne pomaže u potrazi“, napisala je očajna majka.

Tinejdžerka je nestala nakon što je izašla iz kuće i krenula u školu. Za veoma kratko vreme njen telefon je isključen, a razredna je obavestila majku da devojčica nije na času, nakon čega je majka odmah nestanak prijavila policiji i počela je potraga.

Iz ministarstva unutrašnjih poslova Severne Makedonije su jutros za Telmu rekli da se intenzivna potraga nastavlja i da je formiran poseban štab koji konstantno radi na pronalaženju devojčice. Javnost je na nogama, jer je prošlo više od 48 sati od njenog nestanka u centru Skoplja u jutarnjem špicu.

Pored policije, u potragu je uključena i porodica, kao i brojni građani i drugovi iz razreda koji dele objave na društvenim mrežama, lepe postere sa njenom fotografijom i traže bilo kakve informacije o tome gde je maloletnica nestala.

Bonus video:

03:32

NESTANAK DECE

(Espreso/ Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.