OVO JE DEČAK KOJI JE RASPLAKAO PLANETU, MILIONE OSTAVIO DA GRCAJU U SUZAMA: Srce će vam PREPUĆI zbog njegovih REČI
Giun Ži-jun, Foto: Printscreen/TikTok/ paye_paye

poslušajte ga samo...

OVO JE DEČAK KOJI JE RASPLAKAO PLANETU, MILIONE OSTAVIO DA GRCAJU U SUZAMA: Srce će vam PREPUĆI zbog njegovih REČI

Giun Ži-jun je dečak od 4 godine koji je zajedno sa svojom majkom, ocem i bakom učestvovao u televizijskom šou o porodici

Objavljeno:

-Ne mogu da pokažem koliko mi je srce slomljeno. Bez obzira koliko puta pogledam ovaj klip, meni se oči zasuze. To nije nešto što bi četvorogodišnjak trebalo da oseća. Nemam prave reči za ovo- napisao je korejski influenser na TikToku.

Giun Ži-jun je dečak od 4 godine koji je zajedno sa svojom majkom, ocem i bakom učestvovao u televizijskom šou o porodici. Njegova porodica je došla u centar pažnje odmah nakon završetka emitovanja emisije, a on je zbog svoje ispovesti rasplakao svet.

Nedavno je u Južnoj Koreji emitovan šou pod nazivom "Moja zlatna deca", to je prilagođeni zabavni program za roditeljsko rešenje gde se okupljaju stručnjaci za roditeljstvo kako bi roditeljima odrazili trenutne roditeljske trendove i pomogli roditeljima koji ne znaju šta da rade sa svojom decom.

Sastoji se iz toga da celokupna porodica otkriva svoje navike i privatan život pred kamerama, a u cilju rešavanja sukoba i poboljšavanja porodičnih odnosa. Međutim, nije sve išlo po planu.

I baš to neplanirano, postalo je najveći viral ovih dana sa preko 4 miliona pregleda širom internet zajednice. No, kada je dečak po imenu Giun, seo na stolicu i krenuo da odgovara na pitanja, njegovi roditelji su počeli da plaču.

"Moja majka me ne voli, otac je strašan kad se naljuti"

Naime, nakon silnih kadrova u kojima je prikazan život njegove porodice, došao je i red na Giun-a, koji je imao zadatak da odgovori na neka pitanja novinara.

-Ja sam Giun i imam 4 godine- rekao je mali dečak kada se predstavio, a uz to se i nasmejao. Dodao je naravno odmah nakon toga da voli mamu, tatu i baku, jer sa njima živi.

Međutim, malo se zbunio i zaćutao kada ga je novinarka pitala: "Ko je najbolji za igranje?"

-Ne znam, jer su oni uvek umorni. Oni se ne igraju sa mnom - kazao je tužno ovaj dečak, dok su se u nastavku prikazivali kadrovi u kojima se on stvarno igra sam.

Na pitanje kakav je tvoj tata, su dodatno krenule da mu naviru emocije, pa je odgovorio: "Kada se naljuti, on postaje strašan", kratko je odgovorio dečak. Odmah nakon toga mu je postavljeno i podpitanje, pa je odgovorio i šta bi voleo od svog oca.

-Želim da me zove malo blaže, da mi tepa- pričao je i naveo primer kako bi voleo da ga nazove otac, dok je odmah nakon što je čuo šta je njegov sin rekao i otac pustio koju suzu.

-Mislim da me majka ne voli- rekao je to na pitanju o majci, što ga je potpuno slomilo i briznuo je u plač zamolivši voditeljku da ga sačeka minut da se sabere. Njegova majka je tad zaplakala, a on je rekao da nikada nije mogao ovo da joj kaže jer ga ona ne sluša.

@paye_paye Part 14 of My Golden Kids Ep 169 Gieun talks about his thoughts and feelings…… Cant express how heartbroken i am. No matter how many times i watch this clip, i start bawling my eyes out…… its not something a four year old should feel…. I dont find the right words for this…. #mygoldenkids #fyp #geumjieun #koreanshow #reallifeshow #kpop #kdrama #mygoldenkidsep169 #channelA ♬ Originalton - payepaye

"Ne izgledaš dovoljno dobro da bi bio umetnik"

Društvo je odmah osudilo njegove roditelje, a mnogi su se čudili i izrazili zabrinutost za ovo dete!

Ovu tužnu izjavu dečaka je pregledalo je više od 4 miliona ljudi, mnogi su nakon ovoga počeli da komentarišu da njegovi roditelji nisu dobri, kao i da se vidi da im je dete emotivno zapostavljeno.

-Dovoljno sam plakao. Želim da zagrlim malog dečaka i igram se sa njim kad god on to poželi- napisao je jedan korisnik u komentarima.

-On i dalje voli svoju majku, iako se oseća kao da ga ona ne voli- dodao je još jedan korisnik.

-Tačno se vidi srečni dečak koji odjednom postaje tužan kada ga pitaju za njegove roditelje- napisala je jedna korisnicana Tviteru.

No, bilo kako bilo, publika se još više razbesnel kada je pogledala klip u nastavku.

Dečak je u sledećem klipu sedeo preko puta mame i priznao joj da želi da ide u školu za umetnike. Njegova mama je međutim rekla da ne može da ide tamo jer "on ne izgleda dovoljno dobro". Gledaoci su pobesneli kada su videli majčin brz i nepotreban odgovor.

-Moj najveći strah je oduvek bio da donesem decu na ovaj svet i onda ih navedem na to da preispituju svoje kvalitete i sposobnost da budu voljeni. Ni jedno dete ne zaslužuje da oseća ovo- napisao je jedan korisnik na Tviteru.

Bonus video:

02:56

POBEDILA RAK, RODILA DETE DOK JE BILA U KOMI, A ONDA USLEDILA ČAROLIJA! Potresna priča hrabre Milice Petrović: Jedva sam izdržala

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.