BIVŠA SUPRUGA SKANDALOZNOG PRINCA FRAPIRALA CELU PLANETU: Dotakla se VRUĆIH TEMA, počela da deli SAVETE, a onda...
Sara Ferguson, Foto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

SRAMOTNO

BIVŠA SUPRUGA SKANDALOZNOG PRINCA FRAPIRALA CELU PLANETU: Dotakla se VRUĆIH TEMA, počela da deli SAVETE, a onda...

Sara je nedavno bila gošća popularne emisije u kojoj je trebala da savetuje gledateljke kako da vrate "magiju" u vezi ili braku

Objavljeno:

Bivša supruga princa Endrua (63) i spisateljka istorijskih ljubavnih romana, Sara Ferguson (64) bila je nedavno gošća britanske emisije 'This Morning' na ITV-u.

S obzirom na to da piše ljubavne romane i već nekoliko godina živi s bivšim u njegovoj rezidenciji, Rojal Lodž, nedaleko od dvorca Vindzor, imala je poseban zadatak. Trebala je da savetuje gledateljke kako vezi ili u braku 'vratiti magiju', organizovati prosidbu ili se ponašati na prvom izlasku.

Gledateljka ju je pitala za savet jer se ona i njen suprug bore s usklađivanjem karijere i roditeljstva, prenosi The Independent.

'Izvucite taj seksi donji veš'

- Oseća li se vaš suprug pomalo zapostavljeno? - upitala ju je vojvotkinja, a gledateljka je priznala kako bi to mogla biti istina.

Sara Ferguson preporučila joj je da angažuje dadilju 'kako bi suprugu pripremila veliko iznenađenje'.

- Izvucite iz fioke odgovarajući donji veš, napravite frizuru i prirediš mu 'poslasticu'. Neka poslastica bude velika, kako bi ostao bez reči. Organizujte sve i iznenadite ga - rekla je vojvotkinja pa dodala:

- Sad izvadite taj seksi donji veš.

Sara Ferguson
Sara Fergusonfoto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Osim toga, dodala je kako je tu jako važan 'element iznenađenja'. I da upravo ljubavne igrice koje druga strana ne očekuje, mogu 'vratiti magiju u odnos'.

Potom je pred voditeljima, Dermotom O Lirijem i Alison Hemond otkrila kako je nešto slično i sama preduzimala. Ostavljala je 'ljubavne poruke' u partnerove cipele za skvoš.

Sara, koja je nakon razvoda od princa Endrua zadržala titulu vojvotkinja od Jorka, nije precizirala radi li se o njenom bivšem suprugu. Neke detalje ipak je zadržala za sebe.

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.