SNIMAK HARIJA I MEGAN MARKL OSTAVIO JAVNOST U ŠOKU: Princ OVIM svima ZAPUŠIO USTA, ovakvog da NISTE VIDELI (VIDEO)
Megan Markl i princ Hari, Foto: Printscreen/X/@Canucks

zar nisu slatki?

SNIMAK HARIJA I MEGAN MARKL OSTAVIO JAVNOST U ŠOKU: Princ OVIM svima ZAPUŠIO USTA, ovakvog da NISTE VIDELI (VIDEO)

Princ Hari je sa suprugom Megan Markl bio jako raspoložen na utakmici u Vankuveru

Objavljeno:

Ni "s"od smorenog princa Harija koji je juče bio na hokejaškoj utakmici u Vankuveru sa suprugom Megan Markl. Zabeleženi su zanimljivi momenti poznatog para koji je bio smešten u VIP loži. Oni koji su pogledali video primetili su bitnu promenu na mlađem sinu Čarlsa III i princeze Dajane.

Princ Hari je nakon Megzita 2020. najčešće u javnosti bio ozbiljniji, odmereniji, a ponekad i vidno neraspoložen, što je naročito dolazilo do izražaja uz najčešće veselu Megan Megan.

To se analiziralo na razne način, uzroci su se svuda pronalazili, pa i u navodnim problemima njegovog braka sa Megan Markl. Moglo se čuti da on nakon odlaska iz Velike Britanije nije ista osoba i da mu jednostavno ne prija novi stil života. Promena je za njega zaista bila velika nakon što se odrekao dužnosti višeg člana britanskog dvora. Megan se sa druge strane vratila u domovinu i kako vidimo, veoma joj prija što je danas više nego ikada zastupljena na svetskoj javnoj sceni.

Bila je sjajno raspoložena (i sjajno stilizovana) i na sinoćnoj utakmici, ali ju je Hari ovaj put zasenio - radovao se iz sve snage, nakon što je tim Vancouver Canucks postigao gol. U tu čast je nazdravio čašom vina sa suprugom, pa su zatim i plesali.

Snimci su postali hit na internetu, i pokrenuli su razna pitanja- da li je Harija oraspoložio poziv koji je nedavno imao sa ocem Čarlsom III povodom njegovog 75. rođendana ili možda najave da će se ponovo čuti sa ocem sa kojim nije imao telefonski poziv poslednjih šest meseci?

Sa druge strane, ima naznaka da odnosi oca i sina nisu značajnije promenjeni i da i dalje ima velikog jaza među njima. Megan Markl se sprema da objavi memoare, šuška se, a u planu su njihovi brojni profesionalni projekti. Kada uizmete sve u obzir, možda je samo Hari rešio da se malo opusti... od svega.

Dok su Megan i Hari uživali na utakmici, britanski dvor ugostio je juče predsednika i prvu damu Južne Koreje. "I nama je sasvim dobro", mogli bi se protumačiti i ovim rečima snimci poznatog para, kao kontrateža dešavanjima u Britaniji.

Pogledajte kako su Megan Markl i princ Hari, koji je zvanično proglasio početak utakmice, izgledali juče u Vankuveru:

Kako vi komentarišete nove snimke Megan Markl i princa Harija?

Bonus video:

05:13

DA LI JE VELIKA BRITANIJA DOBILA NOVU MARGARET TAČER? Ko je nova premijerka Liz Tras

(Espreso/Žena Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.