MLADIĆI PRIŠLI MEDVEDU, PRAVILI SELFIJE, A ONDA... Jedan ga je POMAZIO, pa nije ni SANJAO šta će se DESITI (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/touronsofnationalparks

STRAŠNO

MLADIĆI PRIŠLI MEDVEDU, PRAVILI SELFIJE, A ONDA... Jedan ga je POMAZIO, pa nije ni SANJAO šta će se DESITI (VIDEO)

Osoba koja snima i momci koji se šetkaju u neposrednoj blizini medveda, dok jede, očigledno nisu svesni opasnosti u kojoj se nalaze

Objavljeno:

Nesvakidašnji, na drugi pogled zastrašujući snimak zabeležen je na reci Kembel u Britanskoj Kolumbiji, a trebalo bi da posluži kao lekcija svima.

Zašto ističemo “na drugi pogled”? Zato što deluje da je sve u najboljem redu, a zapravo je sreća da su svi akteri ostali živi i zdravi.

Osoba koja snima i momci koji se šetkaju u neposrednoj blizini medveda, dok jede, očigledno nisu svesni opasnosti u kojoj se nalaze.

Mladići se zabavljaju, prave selfije, a jedan je odlučio da ga pomazi po leđima! Tada je dobio “opomenu”, a moglo je da se završi tragično.

Snimak je osvanuo na Instagram stranici “TouronsOfNationalParks”, koji ukazuje na loše ponašanje turista na lokacijama u prirodi, prenosi Yahoo News.

“Nikada ne bi trebalo da se toliko približite medvedu. NIKADA! Naročito kada jede. Medvedi mogu biti izuzetno teritorijalni i agresivni kada je u pitanju hrana. Mogao bi da pomisli da ste konkurencija za njihov obrok i da vas ubije. Mogli biste postati glavno jelo! Budite pametni, koristite zdrav razum i naučite kako se posmatraju divlje životinje”, stoji u poruci.

Bonus video: MEDVED TERORIŠE SELO KOD NOVOG PAZARA! Meštani u štrahu za najmilije: Šljive i stoka, to je sitno, ali ŠTA AKO NAPADNE DECU?

03:03

MEDVED TERORIŠE SELO KOD NOVOG PAZARA! Meštani u štrahu za najmilije: Šljive i stoka, to je sitno, ali ŠTA AKO NAPADNE DECU?

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.