FILIP IZBO BIVŠU VERENICU 150 METARA OD KUĆE, OČAJNA DEVOJKA DOZIVALA POMOĆ: Do poslednjeg trenutka se BORILA,ali..
Đulija Čečetin, Foto: PrintScreen/ Facebook/ Luca Zaia

užas

FILIP IZBO BIVŠU VERENICU 150 METARA OD KUĆE, OČAJNA DEVOJKA DOZIVALA POMOĆ: Do poslednjeg trenutka se BORILA,ali..

Prema onome što su delimično uspeli da rekonstruišu istražitelji, devojka je prvo izbodena u blizini svoje kuće, a onda odvučena u industrijski deo gde je poslednji put udahnula

Objavljeno:

Italija je i dalje u šoku nakon brutalnog ubistva Đulije (22), za šta je osumnjičen njen bivši verenik.

Đulija Čečetin je prvo izbodena samo 150 metara od svoje kuće u Vigonovu, a onda ju je bivši dečko i verenik Filip odvukao u industrijski deo gde je nadzorna kamera sa lokalne firme snimila njene poslednje trenutke života.

To piše u nalogu o određivanju pritvora protiv njenog bivšeg dečka Filipa Turete, uhapšenog u Nemačkoj zbog teškog ubistva i otmice.

Istraga je uspela delimično da rekonstruiše šta se dogodilo 11. novembra, kada su Đulija i Filip, koji su raskinuli u avgustu, nestali.

Posle nedelju dana potrage došlo je do tragičnog epiloga - Đulijino telo je pronađeno u blizini jezera dok je Filip pobegao u severnu Evropu, da bi u nedelju uhapšen u blizini Lajpciga u Nemačkoj.

Dok se čeka na Filipovo svedočenje po povratku u Italiju, istražitelji su uspeli da otkriju šta se delimično desilo kobne večeri.

Kada su se oko 23.11 sati zaustavili na parkingu u Vigonovu, oko 150 metara od kuće devojke, Đuliju je Filip napao, verovatno koristeći nož.

Svedok je rekao kako je čuo svađu oko 23.15 sati i ženski glas koji je vikao "povređuješ me" i dozivao pomoć.

Ovde je Đulija, sigurni su istražitelji, izbodena i blokirana - otuda i optužba za otmicu - jer je od prvog do drugog napada u industrijskoj zoni Foso "razumno verovati" da je "bila lišena slobode", za sada nije moguće utvrditi da li uz nasilje ili pretnje.

Smrt se, međutim, dogodila upravo u industrijskoj zoni, gde je crni fiat punto stigao oko 23.29 sati u subotu 11. novembra, kada ju je Filip nasilno gurnuo na zemlju i udario je u glavu.

Prema istražnom sudiji, razlika u snazi na terenu je evidentna: Đulija je sićušna - visoka 1,60 metara u odnosu na Filipovih 188 centimetara - gurnuta je i silovito je pala na zemlju, blizu trotoara, "i posle nekoliko trenutaka ne pokazuje znake pomeranja".

Osumnjičeni za teško ubistvo
Osumnjičeni za teško ubistvofoto: PrintScreen/ Facebook/ Luca Zaia

Na licu mesta, u blizini tragova krvi pronađenih u industrijskoj zoni Foso, pronađena je samolepljiva traka.

Nekoliko sati kasnije Filip je stigao do jezera Barcis gde je bacio Đulijino telo među stenama planinskog područja duž Pjan dela More.

Prema rečima lekara, Đulija je pokušala da se odbrani. Umrla je od hemoragičnog šoka, odnosno gubitka dosta krvi, nakon što je zadobila razne rane na vratu, stomaku i rukama.

Mladić, prema rečima istražnog sudije, deluje "nepredvidljivo, jer je nakon što je vodio život koji je karakterisao prividna normalnost, iznenada izvršio ovaj sumanuti i nepromišljen čin", ističe se u odredbi.

Bonus video:

01:10

KO SU PROFLAJERI I DA LI MOGU SPREČITI UBISTVO?

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.