ONA JE ODNELA TITULU NAJLEPŠE DEVOJKE! Pogledajte kako izgleda MIS SVETA za 2023. godinu, PAŠĆE VAM VILICA! (FOTO)
MIs sveta, Foto: Marvin RECINOS / AFP / Profimedia

mis sveta 2023.

ONA JE ODNELA TITULU NAJLEPŠE DEVOJKE! Pogledajte kako izgleda MIS SVETA za 2023. godinu, PAŠĆE VAM VILICA! (FOTO)

Pobedu je odnela prelepa Šinis Palasios iz Nikaragve

Objavljeno:

U subotu uveče, 18. novembra, u San Salvadoru održano je takmičenje za Mis univerzuma 2023. godine, a pobedu je odnela prelepa Šinis Palasios iz Nikaragve. Na ovom prestišnom izboru učestvovalo je 84 zemlje, a kao prva pratilja završila je Tajlanđanka Antonija Porsild, dok je mesto druge pratilje pripalo Moraji Vilson iz Australije. Mis Kolumbije Kamila Avela i mis Portorika Karla Gilfu zaokružile su prvu petorku.

U poslednjoj rundi takmičarkama je postavljeno pitanje u čijem bi životu provele jedan dan, a Šinis je odabrala britansku filozofkinju i feministkinju iz 18. veka Meri Volstenkraft, rekavši da je pomerila granice i dala priliku brojnim ženama.

1 / 3 Foto: Camilo FREEDMAN / Sipa Press / Profimedia

- Danas za žene ne postoje ograničenja - prokomentarisala je.

Šinis ima 23 godine, a studirala je masovne komunikacije na Srednjeameričkom univerzitetu u Managvi. Ona je bila i članica univerzitetskog odbojkaškog tima, ali je već godinama posvećena karijeri modela.

Ovo nije njen prvi izbor za mis; mlada lepotica pobedila je na izboru za Mis Teen Nikaragve 2016. i Mis sveta Nikaragve 2020. godine. Takođe, ona se plasirala u 40 najlepših na izboru za Mis sveta 2021. godine.

Bonus video:

00:33

DE VINČA O NEREALNIM OČEKIVANJIMA DEVOJAKA! Obrazložila da je Miss Srbije uzor celoj naciji: Nama ne treba fiksirana lepota!

(Espreso / ŽenaBlic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.