Poseban poklon od američkih srednjoškolaca
Kina, Foto: Kineska medijska grupa

kina

Poseban poklon od američkih srednjoškolaca

Na događaju, učenici hora srednje škole Linkoln predstavili su sliku „Zajedno u budućnosti“ koja simbolizuje prijateljstvo i mir

Objavljeno:

Kineska centralna radio i televizija, Udruženje za razmenu studenata Kine i SAD-a i druge grupe su 16. novembra zajedno organizovali „Kinesko- američki prijateljski dijalog o kulturnoj razmeni“ u San Francisku. Učenici hora srednje škole Linkoln u Takomi u Vašingtonu su pripremili sliku za predsednika Si Đinpinga i njegovu suprugu Peng Lijuen, i uputili joj rođendansku čestitku uz lepe želje i horske pesme. U ime predsednika, direktor Kineske medijske grupe je primio ovaj poseban poklon.

Na događaju, učenici hora srednje škole Linkoln predstavili su sliku „Zajedno u budućnosti“ koja simbolizuje prijateljstvo i mir, izražavajući ljubav nastavnika i učenika srednje škole Linkoln za Kinom, kao i nadu da će Kina i SAD imati večno prijateljstvo i zajedno stvarati bolju budućnost. Za nekoliko dana j erođendan supruge predsednika Si Đinpinga.

U septembru 2015. predsednik Si Đinping i njegova supruga Peng Lijuen su posetili srednju školu Linkoln i učenicima poklonili knjige koje predstavljaju Kinu, stolove za stoni tenis i opremu.

Bonus video:

03:30

OD KINE MOŽEMO KUPITI JEDNO DRAGOCENO ZNANJE! Ekonomski stručnjak o manevru kojim je Kina prestigla Ameriku pomoću nje same!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.