DOŠLA JE U PROVOKATIVNOM IZDANJU NA POSAO, SVI SU GLEDALI U NJU: "Gde si pošla u tome"? Gledajte je SAMO (VIDEO)
Tiktokerka, Foto: Printscreen/TikTok/jay.alexaa

au!

DOŠLA JE U PROVOKATIVNOM IZDANJU NA POSAO, SVI SU GLEDALI U NJU: "Gde si pošla u tome"? Gledajte je SAMO (VIDEO)

Džej Aleksa je Tiktokerka koja "ne daje ni pet para" na neprijateljske komentare

Objavljeno:

Džej Aleksa je Tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati 156.000 ljudi. Ona je veću pažnju javnosti privukla nešto smelijim odevnim kombinacijama koje nosi na poslu. Ova dama tako razgovara sa koleginicom koja sedi preko puta nje za pultom i navodno je ubeđuje da zajedno izađu na ručak i prekrše dijetu, dok na sebi ima veoma atraktivnu garderobu.

Džej je devojka idealne građe, a ne libi se da sve svoje atribute pokaže, kad god joj se ukaže prilika, što je najčešće na radnom mestu. Ovaj put imala je belu sportsku majicu sa kratkim rukavima, ali uklopila ju je uz ultrakratku mini suknju visokog struka, koja je pre podsećala na šorts. Sandale visokih tankih potpetica je obula uz to i pustila bujnu dugu crnu kosu da joj pada gotovo do struka.

Mnogi njeni snimci pregledani su milonima puta, a tako je bilo i sa snimkom na kome Aleksa razmišlja kako da uklopi haljinu za izlazak na posao. Ona je u pink haljinici koja je pripijena uz telo i takođe, po mišljenju mnogih, prekratka za posao. Naime, ona jedva da prekriva zadnjicu zgodne Tiktokerke, dok je u gornjem delu u vidu rolke i bez rukava. Džej je i ovaj put uz ovakvu haljinu obula sandale veoma visokih potpetica, a kako bi stvorila iole poslovniji autfit obukla je preko haljine crni kratki ustručeni sako.

- Snašla sam se da obučem sako preko ove haljine i tako dobijem poslovniji izgled - dodala je u opisu ova devojka, a o njoj je pisao i San.

Njeni snimci imaju više milona pregleda, ali nisu svi oduševljeni odevnim kombinacijama koje ova žena nosi na posao, pa neretko usledi more kritika. Džej se na sve to ne obazire nimalo, a čak se usnimila u crnoj bluzi koja ima providne rukave gde poručuje svim dušebrižnicima da je njihovo mišljenje uopšte ne zanima.

- Za svaku tvoju odevnu kobinaciju za koju nalaziš opravdanje, nema ga. Poslovna suknja mora da bude do kolena.

- Kada bih obukla bilo šta što ti nosiš na posao, odmah bi me vratili kući.

- Ženo, imaš li ogledalo, gde si pošla u tome?!

- Prekratke haljine i suknje su jedino opravdane u diskoteci ili klubu, ne i u kancelariji.

- Osećam da bi meni na poslu neko prišao i rekao mi da je to ipak prekratko.

- Ma svi ste vi ljubomorni, a kada bi radila kod nekog od vas u ovome, garant bi joj dopustili da se ovako oblači.

Bonus video:

01:03

DA LI JE DOBRA ODEĆA UVEK SKUPA? Bata Spasojević sabrao utiske sa revije: Cene sam prilagodio da budu prihvatljive našem području

(Espreso / srecna.republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.