SKANDALOZNI PRINC PONOVO U ŽIŽI JAVNOSTI: Negira da se družio sa SEKSUALNIM PRESTUPNIKOM, ali fotografije POSTOJE
Princ Endru, Foto: EPA/RICHARD WAINWRIGHT

ISTRAGA

SKANDALOZNI PRINC PONOVO U ŽIŽI JAVNOSTI: Negira da se družio sa SEKSUALNIM PRESTUPNIKOM, ali fotografije POSTOJE

Povezivanje princa Endrua sa seksualnim prestupnicima dodatno mu narušava reputaciju

Objavljeno:

Britanski princ Endru suočava se s novim izazovima s obzirom na nedavnu presudu protiv kanadskog modnog magnata Pitera Najgarda.

Sud u Torontu proglasio je Najgarda krivim za seksualno nasilje, čime je ponovno vraćena pažnja na princa Endrua.

Prema informacijama britanskog "Tajmsa", postoji fotografija iz 2000. godine koja prikazuje kanadskog modnog mogula Pitera Najgarda i britanskog princa Endrua kako šetaju na imanju Najgarda na Karibima.

Druga fotografija iz tog vremena prikazuje Endruovu bivšu suprugu Saru Ferguson kako se smeje pored Najgarda i njegove dve ćerke, Beatris i Evgenije.

Piter Najgard se ranije vansudski nagodio sa tri bivše radnice oko optužbi za seksualno zlostavljanje. Jedna od žena izjavila je da ju je Najgard pozvao u svoju kancelariju, gde ga je zatekla kako se "mazi".

Piter Najgrad
foto: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Iako je Najgard platio ženi 18.500 dolara kako bi izgladio situaciju, negirao je da je učinio išta pogrešno.

- Nema naznaka da su princ Endru ili vojvotkinja od Jorka bili upoznati s ovim slučajem, a sam princ Endru je uvek negirao da je bio prijatelj ili poznanik muškarca koji se jednom fotografisao s njegovim ćerkama i na čijoj plaži je jednom šetao - navodi "Tajms".

Međutim, Najgardova priča je drugačija. On je, govoreći za kanadske novine u maju 2000, rekao da je "prethodna nedelja bila uzbudljiva za njegovu majku".

- U ponedeljak nam je Džordž Buš došao u posetu, a onda, u četvrtak, Sara Ferguson i princ Endru. Napravila im je čaj, ona to voli. Upoznala ih je sve - rekao je tada Najgard.

Povezivanje princa Endrua s ovim kontroverznim likom usledilo taman kad se slegla prašina oko toga što je princ postigao nagodbu u februaru 2022. godine po tužbi Virdžinije Džufri, koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje kada je bila tinejdžerka. Princ je tada odbacio optužbe Džufri, tvrdeći da nije kriv.

Presuda protiv Pitera Najgarda, koji je proglašen krivim za seksualno nasilje nakon šestonedeljnog suđenja, dodatno komplikuje već kontroverznu situaciju u kojoj se nalazi britanski princ Endru. Njegova odbrana, koja tvrdi da su optužbe žrtava motivisane finansijskim interesima, dodatno stavlja fokus na ovo pitanje.

Bonus video:

02:23

ZBOG LAJKOVA RODITELJI IZLAŽU DECU UŽASNOJ OPASNOSTI! Manijaci skrinšotuju gole slike dece i PRODAJU pedofilima za mizaran novac!

(Espreso/24 sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.