NAKON 3 MESECA POTRAGE PRONAĐEN MRTAV PLANINAR: Spasioci došli NA LICE MESTA, pa pored NJEGA ZATEKLI...
Džek Rasel, Foto: Profimedia

potresno

NAKON 3 MESECA POTRAGE PRONAĐEN MRTAV PLANINAR: Spasioci došli NA LICE MESTA, pa pored NJEGA ZATEKLI...

Telo nestalog čoveka otkrio je lokalni lovac

Objavljeno: 17:53h

Rič Mur, 71-godišnji planinar, za kojim se tragalo od avgusta, pronađen je mrtav u planinama Kolorada, a njegov odani pas, koji je čudom preživeo dva meseca u divljini, bio je pokraj beživotnog tela. Rič Mur i njegov beli Džek Rasel terijer po imenu Fini, krenuli su na pešačenje 19. avgusta na vrh Blekhed, koji se nalazi u planinama San Huan u jugozapadnom Koloradu. Telo nestalog čoveka otkrio je lokalni lovac 30. oktobra u slivu Donjeg Blanka.

Planinarenje
Planinarenje foto: Profimedia

Njegov odani pas, koji je nekim čudom preživeo, prevezen je u lokalnu veterinarsku stanicu, a kasnije je ponovo spojen sa svojom porodicom. Uzrok Ričove smrti nije otkriven, ali su vlasti saopštile da se ne sumnja na ubistvo, preneo je Denzer Gazet.

Delinda Van-Brajtin, članica grupe koja je bila uključena u potragu za Ričom, detaljno je opisala svoje iskustvo u pokušaju da ga locira. "Tražili smo odmah ispod vrha i direktno na zapad, tražeći niz planinu ka mestu gde se nalazio njegov automobil", napisala je Van-Brajtin i dodala: "Bilo je tako strmo, ubačeni su helikopterom. Pronađen je 4 kilometara istočno od planinskog vrha ispod koga smo bili spušteni helikopterom."

Bonus video:

03:05

ISKUSNI DRESER OTKRIVA KAKO REAGOVATI KAD VAS PAS NAPADNE! Pripitomio AGRESIVNU dogu od 70 KG mišića koja je bila na CRNOJ LISTI

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.