BRUTALNO PRETUKAO, DAVIO I OSTAVIO DEČAKA (5) DA UMRE! Novi detalji u slučaju mališana nađenog u KESI ZA ĐUBRE
Foto: Profimedia

GORE NE MOŽE!

BRUTALNO PRETUKAO, DAVIO I OSTAVIO DEČAKA (5) DA UMRE! Novi detalji u slučaju mališana nađenog u KESI ZA ĐUBRE

Protiv osumnjičenog je ranije podignuta prijava zbog seksualnog napada na maloletno lice

Objavljeno:

Protiv muškarca (29), koji je uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao petogodišnjeg dečaka u Parizu, a potom ga brutalno pretukao, davio i ostavio ga da umre, podignuta je optužnica za ubistvo u pokušaju.

Član porodice dečaka, koji se nalazi u bolnici u teškom stanju, potvrdio je da je osumnjičeni bio bebisiter i da je redovno čuvao mališana poslednje tri godine.

Dečak je pronađen u petak, zamotan u kesu, na ulici između dva automobila. Mališan je pronađen oko 19 časova, a nakon što je osumnjičeni ušetao u policijsku stanicu kako bi prijavio da je ubio dete.

Policija ga je odmah uhapsila, a dok je saslušavan, na svom telefonu je pokazao fotografiju dečaka i objasnio gde je bacio telo. Istovremeno, policiju su pozvali prolaznici koji su rekli da su pronašli dete u kesi za đubre koje jedva diše.

Detetu su konstatovane teške telesne povrede po telu i vratu, a sumnja se i da je dečak bio seksualno zlostavljan. Kako su preneli francuski mediji, osumnjičeni je detetu zavio glavu u kesu za đubre.

Prilikom saslušanja u tužilaštvu osumnjičeni se branio ćutanjem i nije otkrio zašto je zlostavljao i pokušao da ubije dečaka.

Inače, protiv osumnjičenog je ranije podignuta prijava zbog seksualnog napada na maloletno lice. On se sumnjiči da je zlostavljao dete (15) u junu prošle godine.

Bonus video:

00:33

OGLASIO SE OTAC ZLOSTAVLJANOG DEČAKA! Za Kurir TV izneo detalje užasa: Sin mi je tek posle ispričao šta su ga TERALI da radi!

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.