MLADA OBJAVILA SLIKU U VENČANICI, PA PRESTRAVILA SVE: Ostaćete NEMI, primećujete li JEZIV DETALJ? (FOTO)
Foto: Printscreen/X/@TessaCoates

AU!

MLADA OBJAVILA SLIKU U VENČANICI, PA PRESTRAVILA SVE: Ostaćete NEMI, primećujete li JEZIV DETALJ? (FOTO)

Tesa objašnjava da je sama otišla u radnju i poslala fotografiju sestri koja je primetila neobičan detalj

Objavljeno: 10:51h

Komičarka Tesa Kouts objavila je na mrežama vest da se udaje, kao i fotografiju u venčanici. Malo je reći da su ljudi prestrašeni onime što su videli.

“Probala sam je u radnji, a fotografija je prava, nije fotošopirana, niti je panorama. Ako ne vidite problem, nastavite da tražite i tada nećete moći da ga zaboravite”, napisala je.

Verujemo da ste primetili da se Tesine ruke nalazi u tri različite pozicije, dok stoji između ogledala. Mnogi korisnici društvenih mreža su zbunjeni i poručuju ženi da promeni venčanicu.

“Ovo je zastrašujuće i urnebesno u isto vreme”, “Kako je ovo moguće? Magična ogledala?”, glase neki od komentara na Instagramu.

Drugi se šale i poručuju ženi da je pronašla “sjajan način da objavi veridbu”, prenosi News.au.

Tesa objašnjava da je sama otišla u radnju i poslala fotografiju sestri koja je primetila neobičan detalj. Tvrdi da nisu korišćeni efekti, da je bila zapanjena i da se umalo ispovraćala.

Na Twitteru je objavila i podatke o tome kako je fotografija snimljena:

“Moja sestra je racionalna osoba i odmah je pokazala fotografiju kolegama sa IT odeljenja. Svi su je pogledali i potpuno su sluđeni”, otkrila je kasnije.

Pošto je zabeležena ajfon uređajem otišla je u Epl prodavnicu i zatražila objašnjenje.

“Kazali su da su telefoni računari, a ne klasične kamere. Da snimaju niz fotografija s leva na desno, čak i bez uključenih opcija”, rekla je Tesa.

Očigledno da je žena u jednom trenutku podigla ruke i tako je nastao drugi set, a veštačka inteligencija (AI) je odabrala najbolje kadrove i spojila ih.

Imate li vi bolje objašnjenje za nesvakidašnju priču? Napišite nam u komentarima.

Bonus video:

01:09

PRVE SLIKE SA VENČANJA MINISTARKE ĐEDOVIĆ: U ruci bidermajer od poljskog cveća, venčanica duga, elegantna, čipka i cirkoni (FOTO)

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.