NARUČILA JE SINU TORTU ZA ROĐENDAN, A ONO ŠTO JE STIGLO OSTAVILO JE U ČUDU: Javno je podelila FOTKU, svi gledaju...
Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@babygirls0s0

DA LI JE MOGUĆE?

NARUČILA JE SINU TORTU ZA ROĐENDAN, A ONO ŠTO JE STIGLO OSTAVILO JE U ČUDU: Javno je podelila FOTKU, svi gledaju...

Mama je isplanirala savršenu tematsku zabavu i naručila poslasticu koja je postala hit na društvenim mrežama.

Objavljeno:

Želja većine roditelja je da svojoj deci priprede savršenu rođendansku zabavu, sa tortom koja će oduševiti goste. U današnje vreme malo je mama koje imaju vremena, a i veštine da naprave tortu koja oduzima dah. Zbog toga se pribegava naručivanju ove posebne poslastice, ali nekada stvari mogu da krenu po zlu...

U to se uverila i jedna korisnica TikToka koja je naručila tortu u obliku Miniona. Ali, umesto tražene poslastice koja je izgledom trebalo da zadivi mališane, stigla joj je nadrealno smešna torta za koju je ocenila da je „najružnija ikada“.

Svoje iskustvo sa tortom podelila je na TikToku.

- Upravo sam preuzela Minion tortu za svog sina i ovo je najružnija stvar koju sam ikada videla. Ovo nije ono što sam tražila, a njegov rođendan je sutra. Nisam toliko izbirljiva, pa sam ipak preuzela tortu, ali je stvarno mnogo ružna, moraću da je popravim – ispričala je mama.

U nastavku snimka objasnila je kakvu je tortu zapravo naručila. Pokazala je sliku Miniona sa Pinteresta, uz napomenu da je prilikom porudžbine rekla da torta ne mora da ima tako oštre ivice.

- Osoba koja je primila porudžbinu pitala me je da li želim da naprave ombre iz plave u žutu boju. Odgovorila sam da ne želim nikakav ombre, već jasnu plavu i jasnu žutu boju koje se ne mešaju jedna sa drugom. Znala sam da će je moj sin ubrzo načeti – priča ova žena.

Ipak, nije skrivala razočaranje kad je videla kako rođendanska torta njenog sina izgleda.

- Ovo sam dobila – pokazala je potom tortu, pitajući se na šta ista liči.

Iako je torta u stilu Miniona, izgleda kao da ju je osmislio Salvador Dali. Ne samo da je torta ombre, već ima i traku na kojoj je filom ispisana rođendanska čestitka. Oči Miniona „cure“ kao časovnici na čuvenoj Dalijevoj slici.

- Šta je ovo?! Zašto je torta sa zelenim detaljima? Gde su Minionu naočari? – nastavila je mama, šokirana izgledom poslastice, uz napomenu da bi ipak mogla da je prepravi.

Snimak je pregledan više od 13 miliona puta, a skoro 50.000 ljudi ostavilo je komentare.

- Ovo je deset puta gore nego što sam očekivao!

- Ništa nije moglo da me pripremi na ovo...

- Kad ste rekli da bi torta mogla da bude dorađena, stvarno nisam očekivao da ću ugledati ovako nešto pre dorađivanja.

- Čekaj, kako misliš da popraviš OVO?!

U narednim snimcima mama je otkrila da je uz pomoć verenika i svekrve uspela da redizajnira upropašćenu rođendansku tortu. Traku sa čestitkom stavila je na sredinu torte, tako da se ne vidi neželjeni ombre, a na vrh torte postavila je topere i šarenu svećicu.

@babygirls0s0 Replying to @Beccachka #greenscreen It turned out pretty cute 🤷🏼‍♀️🫶🏽 #failedcake #cakefail #fail #HEB #fypシ #foryoupage ♬ original sound - bbygir1soso

Ona je, takođe, podelila kako je izgledao njen dom za sinovljevu rođendansku zabavu u znaku Miniona: napravila je mafine u plavo-žutoj boji, aranžirala je voće u obliku Miniona, oblepila je vrata hartijama u plavoj i žutoj boji... Sve je proteklo u znaku omiljenih junaka njenog sina, iako se u prvi mah činilo da će se zbog izgleda torte rođendan pretvoriti u fijasko.

Bonus video:

01:26

KRISTIJAN JE NEPONOVLJIV: Golubović napravio Kristini iznenađenje za rođendan koje će pamtiti! Doveo trubače, tu je i TORTA!

(Espreso / Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.