MAJKA PRONAĐENA MRTVA U KUĆI: Ćerka (2) je bezuspešno budila, pa legla preko nje
Policija u Velikoj Britaniji, Foto: Profimedia/Ilustracija

HOROR

MAJKA PRONAĐENA MRTVA U KUĆI: Ćerka (2) je bezuspešno budila, pa legla preko nje

Majka Loren Pejdž Smit pronađena je mrtva u porodičnoj kući, ćerka spavala na njenom lešu

Objavljeno:

Loren Pejdž Smit (29) iz Vulverhemtpona u Velikoj Britaniji pronađena je mrtva u porodičnoj kući dok je na njenom beživotnom telu ležala dvogodišnja ćerka.

Mlada majka je pronađena mrtva u januaru ove godine, a kako njena porodica tvrdi, žena nije imala probleme koji su mogli da se predvide. Naime, ona je umrla od iznenadnog srčanog udara zbog ugruška u plućima.

Kada se nesrećni slučaj dogodio njena dvogodišnja ćerka je bila sa njom u kući. Devojčica je pronašla majku kako leži na podu i pokušala da je probudi, s obzirom na to da nije uspela, legla je preko nje. Hitna pomoć ih je zatekla u tom položaju kada su ušli u kuću, piše Daily mail.

Porodica Šmit angažovala je advokata po pitanju tužbe protiv bolnice u kojoj je Loren odrađen EKG i pročitan kao pozitivan nalaz. Oni nisu imali dobar uvid u ženino stanje, pa su je poslali kući i rekli da će je pratiti u narednom periodu.

- Jednostavno ne postoje reči koje bi opisale kako se osećamo kao proodica. Moja ćerka nije dočekala da vidi svoje dete kako raste, a moja unuka će odrasti nepoznavajući svoju majku - rekla je njena majka Ema Karington.

Ema je dodala da je Loren "imala ceo život pred sobom i to joj je oduzeto".

Bonus video:

07:54

PRESAĐIVANJE ŽIVOTINJSKIH ORGANA U LJUDSKO TELO POSTAJE REALNOST?Nefrolog o uspešnoj transplantaciji bubrega SVINJE u Americi

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.