OVO JE AUTO KOJI JE VOZIO MASOVNI UBICA: Policija izdala UPOZORENJE i objavila FOTOGRAFIJU!
Automobil masovnog ubice, Foto: Facebook

raspisana potraga

OVO JE AUTO KOJI JE VOZIO MASOVNI UBICA: Policija izdala UPOZORENJE i objavila FOTOGRAFIJU!

Maine's Sun Journal navodi da policija veruje da je masovni ubica vozio beli Subaru Outback

Objavljeno:

Najmanje 22 osobe su poginule, a 50 do 60 je ranjeno u masovnoj pucnjavi koja se dogodila u sredu u gradu Luiston u američkoj državi Mejn, preneo je ranije CNN pozivajući se na više policijskih izvora. Kancelarija šerifa okruga Androskogin objavila je fotografije osumnjičenog na Fejsbuku, naglasivši da je on i dalje u bekstvu.

U međuvremenu, policija je saopštila da traga za 40-godišnjim Robertom Kardom, prenosi NBC. Kard je instruktor za korišćenje vatrenog oružja, a motiv napada još uvek nije poznat, navodi se u biltenu državne policije u koji je novinska agencija AP dobila na uvid. Maine's Sun Journal navodi da policija veruje da je Kard vozio beli Subaru Outback.

Amerika, Robert Kard
foto: Facebook

Vozilo od interesa nalazilo se u Lisabonu, u saveznoj državi Mejn, rekao je komesar Odeljenja za javnu bezbednost Majk Saušuk tokom brifinga za novinare. Lisabon je smešten oko 13 kilometara jugoistočno od grada Luistona, gde se ranije dogodila pucnjava.

Svedoci su ispričali kako su videli da policajci kucaju na vrata obližnjih kuća. Stanovnicima Lisabona je rečeno da se sakriju dok se potraga za osumnjičenim nastavlja, rekao je Saušuk. Policija je prethodno objavila fotografije pomenutog vozila na Fejsbuku i pozvala građane koji ga prepoznaju da se jave. Policija je izdala upozorenje oko 21:20 po lokalnom vremenu da se sve agencije za sprovođenje zakona uključe u potragu za osumnjičenim Robertom Kardom.

Bonus video:

03:16

ZAŠTO OSUMNJIČENI ZA MASAKR U MLADENOVCU NE IDE NA DOŽIVOTNU? Advokati za Kurir TV pojasnili zakonske odredbe koje ga štite

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.