MAJKA TUKLA TROGODIŠNJE DETE DO SMRTI: Detalji ubistva mališana u Mađarskoj će vas NAJEŽITI, ovo je HOROR!
Katalin O. Irma, Foto: Printscreen/Facebook

ZLO!

MAJKA TUKLA TROGODIŠNJE DETE DO SMRTI: Detalji ubistva mališana u Mađarskoj će vas NAJEŽITI, ovo je HOROR!

Mališan je preminuo dan nakon zlostavljanja, a u međuvremenu protiv majke i njenog partnera je pokrenuta istraga za ubistva

Objavljeno:

Trogodišnji dečak iz Mađarske kojeg je majka tukla do smrti naverovatnije je umro tako što se ugušio sopstvenom krvlju.

Prošle nedelje su lokalni mediji preneli da je trogodišnje dete umrlo je u Pečuju, nakon što ga je majka Katalin O. Irma (27) navodno zlostavljala, a potom ostavila da umre. Zločinu je svedočio njen partner (23), koji je video da je detetu potrebna pomoć, ali ništa nije uradio povodom toga.

Kako prenose tamošnji mediji, mališan je preminuo dan nakon zlostavljanja, a u međuvremenu protiv majke i njenog partnera je pokrenuta istraga za ubistvo.

Kako prenose lokalni mediji, sumnja se da je majka tokom zlostavljanja takvom silinom gurnula dete, da je ono zadobilo frakturu lobanje prilikom pada, nakon čega je počeo da povraća i krv, i na kraju se ugušilo, prenosi Blic.

Kako je saopštio Okružni sud u Pečuju, osumnjičeni su živeli zajedno u stanu, gde je žena zlostavljala sina 18. oktobra uveče. Kako se navodi, dete je plakalo u krevetiću, usled čega ga je majka uzela iz kreveca, i bacila ga na pod tako da je dete udarilo glavom o tvrdu površinu.

Beba
foto: Profimedia

"Usled zlostavljanja, mališan je zadobio prelom lobanje i unutrašnje krvarenje, da bi dan nakon toga preminuo zbog nanetih povreda", navodi se u saopštenju Okružnog suda. Sud je takođe dodao da je mališan povraćao usled povreda. Njen mlađi partner je bio svedok zločina, ali kako kažu "bio je ravnodušan prema sudbini ranjivog deteta".

Majka je u policiji priznala da je tukla dete, sramno se pravdajući da je bio nemiran i previše plačljiv. Jedan od rođaka tvrdi da uhapšena nikad nije volela svog sina, jer je bila kivna na dečakovog oca što ih je napustio. Prema njegovim, ali i tvrdnjama komšija, dete je po rođenju bilo smešteno u dom za nezbrinutu decu, jer ga je majka ostavila. Međutim, pre deset meseci je opet preuzela brigu o mališanu.

Bonus video:

03:49

Ti mladi ljudi koji su počinili ubistvo, oni ne dočekaju duboku starost

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.