PRINC VILIJAM PRATI OČEVE STOPE, ONO ŠTO RADI KEJT JE NEDOPUSTIVO: Istorija se PONAVLJA, da li je ovo MOGUĆE?
Kejt Midlton i princ Vilijam, Foto: Profimedia

ipak nemaju savršen brak?

PRINC VILIJAM PRATI OČEVE STOPE, ONO ŠTO RADI KEJT JE NEDOPUSTIVO: Istorija se PONAVLJA, da li je ovo MOGUĆE?

Kralj Čarls je isto radio Dajani, zbog čega je njihov brak često zapadao u krize

Objavljeno: 11:40h

Brak čuvenog kraljevskog para Kejt Midlton i princa Vilijama jedan je od najskladnijih ili bar oni žele da to tako izgleda. Lepa Kejt pleni pažnju javnosti gde god da se pojavi, dok Vilijam često zna da ostane u njenoj senci, piše Glossy.

Čini se da to ponekad zna da mu zasmeta, a stručnjaci, koji prate njihov život tvrde da je Vilijam ljubomoran na svoju suprugu i to ne samo na njenu popularnost, već i na to kako je posmatraju drugi muškarci.

Kejt Midlton je zbog toga morala da delimično promeni svoj način odevanja, ali i ponašanja. Za razliku od pre desetak godina Kejt je sada dosta drugačija, diskretnija i tiša, jer je, navodno, princ Vilijam to zahtevao od nje.

Kejt Midlton i princ Vilijam
Kejt Midlton i princ Vilijam foto: AP

Ako je ovo istina, slobodno se može reći da se se istorija ponavlja, jer je i njegov otac, kralj Čarls III, bio ljubomoran na ledi Dajanu.

Ketrin Bouls, rođaka pokojne kraljice Elizabete II, dala je do znanja pre nekoliko godina da je tadašnji princ Čarls zavideo Dajani što je sva pažnja bila usmerena na nju.

Prema istorijskim dokumentima, budući monarh Velike Britanije nije mogao da podnese činjenicu da je Lejdi Di u centru pažnje.

- Dajana se transformisala u veoma elegantnu plavu lepoticu. Posetili su Vels i to je bio prvi trenutak kada je princ Čarls rekao sebi: "Došli su da vide moju ženu, nisu došli da vide mene."

Godine su prolazile i Čarls i Dajana su dobili decu, a kako je vreme prolazilo budući kralj je osećao da sve više i više pada u senku svoje lepe i harizmatične žene.

Princeza Dajana i Čarls na venčanju
Princeza Dajana i Čarls na venčanju foto: Profimedia

Tada je autor neovlašćene biografije princa Čarlsa prokomentarisao da je sledeći monarh postao ljubomoran na Kejtinu porodicu jer se osećao otuđenim od svojih unuka i zato je odlučio da Božić provede sa porodicom Midlton, a ne sa kraljevskom porodicom.

Engleska štampa je sugerisala da je Kejt Midlton promenila imidž tako da sada nosi veoma jednostavna odela i bluze, na šta nije navikla, a navodno je posledica ljubomore princa Vilijama.

Da li je to istina ili ne ostaje nam da vidimo, ali ono što je definitivno, jeste činjenica da je Kejt dosta promenila svoj stil oblačenja od pre desetak godina.

Bonus video:

03:42

Šta je Čarls rekao Vilijamu u trenutku kada ga je prestolonaslednik poljubio?

(Espreso/ Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.