MAKLJAŽA U SUDNICI: Porodica ubijenog mladića ŽESTOKO PREMLATILA optuženog, iznervirao ih jednim potezom! (FOTO)
Tuča u sudnici, Foto: Printscreen/MailOnline

haos u sudnici

MAKLJAŽA U SUDNICI: Porodica ubijenog mladića ŽESTOKO PREMLATILA optuženog, iznervirao ih jednim potezom! (FOTO)

Viktor Rivas (18) bio je u sudnici okruga Beksar gde mu se sudi za ubistvo zbog smrti Itana Sota (15), kada je u izbila dramatična tuča

Objavljeno: 00:50h

Osumnjičenog za ubistvo sa lisicama na rukama je žestoko pretukla porodica njegove navodne žrtve nakon što se pojavio i iznervirao ih gestikulacijom pokazao gest na sudu u Teksasu.

Viktor Rivas (18) bio je u sudnici okruga Beksar gde mu se sudi za ubistvo zbog smrti Itana Sota (15), kada je u izbila dramatična tuča.

Na video snimku se vidi kako članovi Sotove porodice preskaču ogradu i napadaju Rivasa - koji je navodno isprovocirao grupu tako što je gestikulirao prema njima. Na snimku se vidi kako grupa od najmanje četiri osobe udara Rivasa, čije su ruke bile vezane na leđima.

Tuča u sudnici
Tuča u sudnicifoto: Printscreen/MailOnline

Policija je pokušala da odvoji napadače od navodnog ubice, dok su slučajni prolaznici šokirani gledali kako se incident odvijao.

Sudija je bio primoran da pritisne panik dugme u sudnici nakon što je izbila tuča. Rangel je rekao da je malo verovatno da će bilo kome od optuženih biti dozvoljeno da prisustvuje budućim sudskim ročištima.

Kancelarija šerifa saopštila je da su četiri osobe uhapšene nakon izbijanja nasilja - uključujući dva odrasla muškarca i dva maloletna muškarca - koji će biti optuženi za napad i ometanje sudskog postupka.

Rivas, koji je imao 17 godina u vreme njegovog navodnog zločina, uhapšen je u avgustu 2022. i optužen za ubistvo nakon što je optužen da je pucao u Sota u onome što je izgledalo kao osveta za pljačku droge, saopštila je policija Sant Antonija.

Tuča u sudnici
Tuča u sudnicifoto: Printscreen/MailOnline

Ubica je navodno namamio svoju "žrtvu" iz svog doma u maju 2022. nakon što je Soto ukrao THC kertridže. Sotova majka je pokušala da ublaži napetost između dečaka plaćajući Rivasu patrone koje je Soto ukrao, ​​navodi se u izjavi pod zakletvom.

Rivas je pucao na Sota tokom svađe, ali Soto nije zadobio nikakve povrede.

Kasnije tog dana Rivas je poslao poruku maloletnoj devojci na Instagramu sa pitanjem da li bi sklopila posao sa Sotom - što je ona uradila za sledeći dan, prema policiji. Devojka je rekla Sotu da je u blizini dogovorene lokacije i on joj je otišao na sastanak - međutim, suočio se sa Rivasom koji mu je upao u zasedu i navodno ga ubio.

Bonus video:

00:05

Tuča u Beogradu

(Espreso / Kurir / Dejli mejl)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.