HAMAS OTEO BEBE, NIŠTA SE NE ZNA O NJIMA VEĆ 11. DANA: Reči neutešne MAJKE slamaju SRCE, a snimci će vas RAZORITI
Jifat Zailer, Foto: Printscreen/Instagram/yifatzailer

neka im je bog u pomoći!

HAMAS OTEO BEBE, NIŠTA SE NE ZNA O NJIMA VEĆ 11. DANA: Reči neutešne MAJKE slamaju SRCE, a snimci će vas RAZORITI

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci beba i dece koju je kidnapovao Hamas

Objavljeno: 13:50h

Video snimak sa Instagrama, na kojem je prikazano dvoje male dece, o kojima se već 11 dana ništa ne zna, za kratko vreme je postao viralan i ujedinio svet u nameri da se pronađu svi oni koje je oteo Hamas u nezapamćenom napadu na Izrael.

Devetomesečni Kfir i Arijel (4), oteti su 7. oktobra tokom napada Hamasa na jedan od kibuca u blizini granice sa Gazom.

Jifat Zailer (37) iz Izraela kaže da je šestoro članova njene porodice oteto iz svojih domova u kibucu Nir Oz.

Osim dvoje dece, kao nestali se vodi i Jifatina tetka Širi (30), njen muž Jarden (37) i Širini roditelji Josi i Margit Silberman.

Na potresnom snimku vidi se kako se dečica smeškaju u kameru, a iznad su napisane reči: "Ovo je moja porodica".

U snimku su prikazani stari klipovi gde su deca uz svoje roditelje, bake i deke... Mališani su u trenu nestali i o njima se već više od nedelju dana ništa ne zna.

Arijel na snimku duva četiri svećice sa rođendanske torte, dok Kfir drema u naručju majke. Čitav snimak "vrišti apel" nesrećne Jifat - POMOZITE MI DA VRATIM SVOJU PORODICU.

Na kraju snimka stoji potresna poruka: "Ne dozvolite da ovo budu naše poslednje uspomene. Ne uzimajte mi moje zrake Sunca".

U opisu snimka Jifat je napisala: "Ovo je moja porodica. Hoću da čujet Kfirin divni smeh i da vidite predivni osmeh Arijela. Molim vas delite ovaj snimak kako bi stigao do svake majke i svakog oca na ovom svetu, a koji misle da smo zaslužili ovo što nam se događa. Hvala vam".

Mrežama kruže i snimci na kojima se vidi kako Širi steže svoju decu pre nego što su ih Hamasovci odvukli iz njihovog doma. Širi i njen muž Jarden, koji su imali jedan pištolj, uleteli su u svoje sklonište sa svoje dvoje male dece onog trenutka kada su čuli da teroristi pokušavaju da im provale u kuću.

Jarden je članovima porodice da ih voli, dok su se oko njene kuće vodile borbe. Pola sata kasnije uspela je da pošalje poruku da "oni upadaju", i nakon toga joj se gubi svaki trag.

Od porodice već osam dana nema ni traga ni glasa, a Širini roditelji Josi i Margit, koji imaju više od 60 godina takođe se vode kao nestali i veruje se da su oteti.

Kasnije se pojavio video na kojem uznemirena majka čvrsto drži dečicu dok pokušavaju da ih otmu, dok od oca nema ni traga ni glasa. Snimak Širi koje plače dok joj otimaju Arijel i Kfir potresao je ceo svet.

Bonus video:

01:59

HAMAS IMA 2 CILJA U IZRAELU! Pukovnik u penziji tvrdi: Taoci koje drže teroristi trpe STRAŠNO FIZIČKU I PSIHIČKU PRESIJU

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.