Pens: Napad u Parizu je nova opomena svima!
Foto: AP

poraziti terorizam

Pens: Napad u Parizu je nova opomena svima!

Islamska država preuzela je odgovornost za sinoćnju pucnjavu u Parizu, u kojoj je ubijen jedan policajac, a teško ranjena još dvojica
Objavljeno:

Američki potpredsednik Majk Pens izjavio je da je napad na policiju u Parizu "najnovija opomena da terorizam može da udari bilo koje mesto i u bilo koje vreme".

- SAD neće popustiti u naporima da se terorizam porazi - poručio je Pens, tokom obraćanja biznismenima u Džakarti, glavnom gradu Indonezije.

SAD će nastaviti da sarađuju sa vladom Indonezije u borbi protiv terorizma, rekao je Pens, preneo je AP.

Islamska država preuzela odgovornost za napad na Jelisejskim poljima! OVO JE ČOVEK KOJI JE PUCAO NA POLICAJCE! (FOTO) Islamska država preuzela je odgovornost za sinoćnju pucnjavu u Parizu, u kojoj je ubijen jedan policajac, a teško ranjena još dvojica, objavila je agencija Amak bliska džihadistima - Počinilac napada na Jelisejskim poljima u centru Pariza je Abu Jusef, Belgijanac i on je jedan od boraca Islamske države - navodi se u saopštenju, prenosi AFP. Pariski tužilac Fransoa Molen je saopštio da je napadač identifikovan, ali da njegovo ime neće biti otkriveno dok istražitelji ne utvrde da li je imao saučesnike.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.