UŽASNO PRIZNANJE VOĐE BANDE: Devojčicu (13) SILOVAO mesecima, terao je da uzima DROGU i ALKOHOL!
Foto: Profimedia

stravično

UŽASNO PRIZNANJE VOĐE BANDE: Devojčicu (13) SILOVAO mesecima, terao je da uzima DROGU i ALKOHOL!

U istom sudu će biti osuđen i 18. decembra 2023. godine

Objavljeno:

Vođa bande u Roterdamu, koja je organizovano zlostavljala i eksploatisala decu u periodu od 1997. do 2013. godine, priznao je silovanje 13-godišnje devojčice.

Kako se navodi,Muhamed Imran Ali Aktar (42) je devojčicu naterao da konzumira drogu i alkohol, a onda joj je pretio da će je ostaviti na cedilu ako ne izvrši sve što on zahteva od nje.

Aktar se danas pojavio na sudu i izjasnio krivim za silovanje i za uznemiravanja između avgusta 2001. i jula 2002. godine. Kako je na sudu dokazano, Muhamed je u tom periodu viđe puta devojku u svom automobilu prevezao na različite lokacija, a onda ju je silovao.

Uplakana devojčica
Uplakana devojčicafoto: Profimedia

Inace, Ali Aktar je uhapšen u okviru operacije Stovevud, glavne istrage Nacionale agencije za kriminal o seksualnom zlostavljanju i eksploataciji dece koja se odvijala u Roterdamu, u južnom Jorkširu, između 1997. i 2013. godine.

On trenutno služi 23-godiđnju kaznu zatvora nakon što je 2018. osuđen za seksualne delikte. U istom sudu će biti osuđen i 18. decembra 2023. godine.

"Želimo da se zahvalimo žrtvi u ovom slučaju što se javila i prijavila ovaj razorni zločin" naveo je advokat Zoe Beker.

"Ohrabrujem sve žrtve seksualnog zlostavljanja dece i seksualnog nasilja da prijave zločine počinjene nad njima policiji. Niste sami i uvek je dostupna pomoć", apelovala je.

Bonus video:

04:45

AKO SE SILOVANJE NE PRIJAVI NAKON 72 ČASA SUĐENJE JE ĐAVOLSKI TEŽAK POSAO! Advokat: Postoji način da se olakša žrtvama, evo i koji

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.