U OVOM PLEMENU ŽIVI 3.000 ŽENA I SAMO 7 MUŠKARACA: Ne daju im MIRA, a evo šta RADE kako bi pobegli od POHOTNICA!
Pleme, Foto: Printscreen/Tik Tok/jimlowery420

DA LI BISTE ŽIVELI U OVOM PLEMENU

U OVOM PLEMENU ŽIVI 3.000 ŽENA I SAMO 7 MUŠKARACA: Ne daju im MIRA, a evo šta RADE kako bi pobegli od POHOTNICA!

Ovih 7 junaka koji su ostali u plemenu uključuju i jednog starca i 13-godišnjeg dečaka, a ostali su deca, tako da je razmnožavanje postalo vrlo teško

Objavljeno:

Pleme u kom vlada matrijarhat jer tamo živi 3.000 žena na 7 muškarac je postalo viralno otkako se pojavio video na TikToku u kom saznajemo više detalja. Smatra se da se radi o primitivnom plemenu u amazonskoj prašumi. Možda vam deluje kao da ovi muškarci žive u raju, ali zapravo se nalaze u paklu na zemlji.

Žene dominiraju ovim plemenom i imaju kontrolu nad svime uključujući i muškarce. One menjaju muškarce u intervalima kako bi sve "došle na red" i koncept braka tamo ne postoji.

Ovih 7 junaka koji su ostali u plemenu uključuju i jednog starca i 13-godišnjeg dečaka, a ostali su deca, tako da je razmnožavanje postalo vrlo teško.

Muškarci sa velikom zadnjicom se cene

Oni muškarci koji imaju veliku zadnjicu i stomak se posebno cene, smatraju se posebnim i najspremnijim jer se veruje da imaju bolje gene i da mogu efikasno da se razmnožavaju.

7 muškaraca koji su ostali u plemenu uključuju starca i 13-godišnjeg dečaka. Ostali su deca.

@jimlowery420

3000 Women and a population of 7 men. What would you do?

♬ original sound - Jim Lowery420

Zbog malog broja muškaraca među njima, njihov jedini zadatak je pravljenje dece i ne smeju da rade ništa drugo. Žene ih tretiraju kao decu i vrlo su razmaženi, dok deca u ovom plemenu pripadaju ženama a ne muškarcima.

Muškarci ne žive dugo u ovom plemenu

Da bi nahranile muško telo i održale ga aktivnim, žene im daju bele crve.

Da bi simbolizovale ljubav i pokazale svakodnevno vlasništvo, žene vezuju vrpcu oko ruke muškarca. Ovo znači da one poseduju čoveka za taj dan. Muškarci, međutim, "ne traju" dugo u ovom plemenu. Vrlo brzo postaju slabi zbog brojnih intimnih zahteva od strane žena. Često se uplaše i zbog svoje bezbednosti žive i spavaju na drveću.

Bonus video:

19:50

Da li možete da pretpostavite na kom se drvetu najlepše spava i koje je najfascinantnije pleme na svetu?

(Espreso/Žena Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.