OTAC SKRHKAN OD BOLA ZBOG ĆERKE KOJU JE UBIO HAMAS: Tvrdi da je to blagoslov, njegove reči KIDAJU DUŠU
Uplakani Tomas Hend, Foto: Printscreen/Youtube/dcharts

TUGA

OTAC SKRHKAN OD BOLA ZBOG ĆERKE KOJU JE UBIO HAMAS: Tvrdi da je to blagoslov, njegove reči KIDAJU DUŠU

Otac skrhkan od bola jer su njegovu ćerku ubili teroristi Hamasa

Objavljeno:

Jedan skrhani otac rekao je da je pozdravio vest da su njegovu osmogodišnju ćerku ubili teroristi Hamasa, umesto da su je uzeli kao taoca tokom varvarskog napada na kibuc Beri.

Tomas Hend se suočio sa nepodnošljivim dvodnevnim čekanjem na vesti o njegovoj ćerki Emili nakon što su palestinski teroristi upali u njihov kibuc u subotu oko 7 sati ujutro, masakrirajući najmanje 100 ljudi.

Hend je rekao da je kibuc bio pod opsadom oko 12 sati tog dana, tokom kojih nije znao ni gde se nalazi ni kakva je sudbina njegovog deteta nakon što je ona otišla da spava kod komšije - što je ona retko radila.

Više od 1.300 Izraelaca je poginulo, a među njima najmanje 220 vojnika, dok je povređeno 3.300 ljudi u eskalaciji palestinsko-izraelskog sukoba, objavio je "Tajms of Izrael".

U srceparajućem intervjuu za Si-En-En, Hend se rasplakao dok je pričao o trenutku kada mu je konačno rečeno da je telo njegove ćerke pronađeno - i rekao je da je njegova reakcija bila olakšanje, jer mu je bilo drago što umesto toga nije kidnapovana.

- Rekli su: „Pronašli smo Emili. Ona je mrtva“, a ja sam samo rekao „Da!“ Rekao sam "da" i nasmešio se, jer je to najbolja vest o mogućnostima koje sam poznavao - rekao je Hend drhtavim glasom.

- Ona to ne radi često, ali nažalost te noći, te noći – u petak uveče – otišla je da spava kod svoje prijateljice - ispričao je Hend.

Nasilje, Nasilje nad decom
foto: Profimedia

Sledećeg jutra, kibuc je bio napadnut.

Hend je opisao kako se osećao tokom opsade: - Razmišljao sam da će vojska uskoro biti ovde. Samo izdrži još malo, i duže, i duže.

Kasnije, kada je Hend bio obavešten o ubistvu svoje ćerke, rekao je: -Samo sam rekao "Da!"' - To je bila najbolja vest o mogućnostima koje sam znao... - utihnuo mu je glas u suzama.

- Bilo je ili da je mrtva, ili u Gazi. A ako znate nešto o tome šta rade ljudima u Gazi, to je gore od smrti. Ne bi imala hrane. Ne bi imala vode. Bila bi u mračnoj sobi ispunjenoj sa Isus zna koliko ljudi. I prestravljena svakog minuta, sata, dana i mogućih godina koje dolaze. Dakle, smrt je bila blagoslov. Apsolutni blagoslov – rekao je on.

Osim procenjenih 1.300 Izraelaca koje je Hamas pobio tokom vikenda, palestinski teroristi su kidnapovali desetine Izraelaca i stranih državljana, među kojima je i oko 20 Amerikanaca čije boravište ostaju nepoznati.

Teroristi Hamasa počinili su nezamisliva dela nasilja nad nedužnim civilima, uključujući silovanja i paradiranja telima žena i devojaka po ulicama, spaljivanje živih porodica i navodno odsecanje glava bebama.

Bonus video:

02:23

IZRAEL ĆE PREGAZITI HAMAS, ALI SU TO TERORISTI I ŽELELI ZBOG OVOGA! Obradović šokirao tvrdnjama: Ovo im je način da se prošire

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.